Козирог: Какво го очаква в любовта през идната 2018-а?

За какво да внимават представителите на този зодиакален знак
24 дек 2017 20:31, Екип на Tialoto.bg
2
Козирог: Какво го очаква в любовта през идната 2018-а?
Снимка: Pixabay

Годината ще започне малко трудно за Козирозите, като в първите два месеца ще има малко успехи и малко разочарования. До началото на пролетта ще бъдат решени основни служебни проблеми, а през март ще чуете обнадеждаващо шумолене на банкноти. Но за да имате нарастване на финансовите потоци, трябва да проявите находчивост и самочувствие. Под знамената на Козирозите са събрани професионалисти от всички области, но в повечето случаи от вас се изисква добре да презентирате своите умения.

До май ще получите интересни и най-важното – печеливши оферти от бизнес партньори. Те ще бъдат доста по-значими от тези, които сте имали през тази година.

Растежът в кариерата се очаква в началото на лятото.

От всичките финансови и професионални успехи обаче е важно да не забравяте за личния си живот. През летните месеци ще се радвате на компанията на близки и далечни роднини. Посещенията им няма да бъдат досадни, напротив – тези срещи могат да сложат началото на нови идеи, които да реализирате в бъдеще.

Козирозите, които нямат партньор, трябва да се посъбудят. Добрият момент за започване на връзка е през пролетта. Представителите на тази зодия обикновено са сладко срамежливи, но ако губят времето си в изчервяване ще бъде трудно да открият половинката си.

Есента ще бъде гореща за Козирозите. Мислите ви ще бъдат насочени към заслужена почивка, но именно тогава е времето да растете в службата, да заемете отговорна позиция. Забравете за ваканциите, това е времето, което ще окаже най-голямо влияние върху финансовото ви състояние.

До зимата Козирозите ще се радват на победи в професионалната сфера и ще изчисляват печалбите. Сега е моментът за заслужена почивка, а защо не и билет за екзотична дестинация с плажове.

Равносметката в края на годината? Козирозите ще бъдат щастливи, че са оценени и обожавани, обичани, а на моменти дори идолизирани.

Любовен хороскоп за Козирозите за 2018 година вижте в

Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
12
 
! Отговори
Козирог преди 6 години
И за парите съм съгласен и за роднините царят лъв се завръща...