Жените харесват лоши момчета! Защо? Какво ги влече?

Имат нуждата да се чувстват желани, или пък защото...
26 дек 2017 15:48, Eкип на Teenproblem
56
Жените харесват лоши момчета! Защо? Какво ги влече?
Снимка: Instagram

Интересно е явлението, че жените, които имат добри постижения, справят чудесно в учението или професията си и изглеждат добре, харесват така наречените "лоши момчета".
 
Алфа мъжкият познава добре себе си. Той е уверен и може да бъде водач на глутницата.
 
Той знае какво иска и как да го получи и сякаш всичко му е ясно. А това е много привлекателно за жените.

Лошата страна на нещата е, че този мъж може да бъде обсебващ, ревнив, контролиращ и дори жесток в някои случаи.
 
Освен това, подобен тип често е неверен, защото много жени отговарят на примитивната му тъмна, мъжествена енергия и това му дава голям избор.
 
Обяснението на много дами е, че имат нужда от мъж, който да ги кара да се чувстват женствени.
 
Подобни връзки правят една жена по-отстъпчива, с желание да се нагажда спрямо партньора и да пренебрегва собствените си желания и нужди.

Останалата част от статията можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: любов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
2
 
! Отговори
е не, преди 6 години
До до Анонимен 45Ще оставим вергилчо да се забавлява и после да се хили, естествено че ги учим.
44
2
 
5
 
! Отговори
до Анонимен 45 преди 6 години
"Като се наиграят им идва акъла"Ама вече е късно и започват да дават акъл на дъщерите си, на които пък им се играе... и така всичко се повтаря отначало.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се наиграят им идва акъла
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесват ги за авантюра и нищо повече. С такива мъже семейства не се създават, защото никога не се пречупват да се обвържат. Някои от тях се събуждат изведнъж на 40+ и ужасени се хващат за първата, която мернат, за да й направят бебе понеже времето вече изтичало. След като жените разберат, че оправия на тоя тип мъже няма започват да си търсят добри момчета за съпрузи и бащи на децата си. Забавното е, че преди да го проумеят жените се опитват да променят тези ***-неуспешно и понякога с години
41
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тои свестни жени не останаха. Измeт отвсякъде. Нито семейство може да създадеш, нито деца да отгледаш.
40
1
 
4
 
! Отговори
буля Пена преди 6 години
Така е. Като си карал моторетка, имаш самочувствие да подкараш и платноходка.
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, тя има право да се клати с който си иска. Но не с мен. Това си е мое право да отказвам на която си искам. Като иска нека се клати. На мен не може да разчита в такъв случай.
38
5
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
Вергиле, налетяха те *** да ти обясняват, че имат право да се клатят с който им падне... Ама ние такива жени бързо ги разпознаваме и палим с 200 :D
37
0
 
6
 
! Отговори
Попо преди 6 години
В 21 век водач на глутница хахахаха ! Хайде някой да ме води, да видя кой е тоя алфа дето ще ми казва какво да правя
36
8
 
7
 
! Отговори
До Вергил преди 6 години
Ти работиш някъде, където е нормално една жена да има авантюри с трима колеги, а после да се ожени за четвърти от същата служба. Същевременно там има и такива, които никога не са били с жена. Не ти е ясно, че на 40 г. има атрактивни мъже и жени, но други и на 30 не са.Много странни факти.Все пак, ако имаш деца, обясни им, че ако човек сгреши първия път, не е разумно да остане със същия човек, че сексът не е спорт дори и за мъжете и че важното е жената да не пожелае друг, след като е била с теб
35
12
 
14
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Рано или късно всеки остарява.И докато един мъж на 40 години е атрактивен за жените,то една жена на 40 години вече е изгубила всякаква атрактивност.И ако не се е обвързала с някой мъж се насочва към котки и кучета.И никой няма нужда да ми казва какви мъже харесват жените-имам очи и виждам.Познавам десетки самотници,дето гола жена не са виждали през живота си и мъже,които никога не остават сами.Така че тия приказки ,че жените харесвали мъже без сексуален опит ги кажи на някое момче в 5-и клас.
34
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До вергил 34Така се утешават застаряващите чичета, като няма с какво друго да се похвалят.Друг е въпросът дали наистина имат такъв разнообразен любовен опит, както на тях им се иска.Кой ти е казал, че една жена е доволна, ако мъжът й е имал много връзки? Тук става въпрос за избор на мъж, а не на по.ми.яр.Но която няма избор, приема всякакъв.
33
2
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
добър въпрос но всъщност какво са "добрите момчета" такива които не им достига самочувствие също така като "лошите момчета" и за разлика от тях не се преструват че го имат, а и чувствата като обсебващ, ревнив, контролиращ го притежават но го прикриват за разлика от лошите момчета.И за "лошите и добрите момчета " ключа е самочувствие и вяра за да бъдат алфа и то не заради жените а заради тях самите.Добрите момчета това е единствения изход, за лошите поне могат да лъжат ,както и това залъгва
32
9
 
12
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Лошите момичетаТова в някакъв фантастичен роман ли го прочете?Не познавам жена,която ще се разведе с мъжа си заради негови предишни връзки.Напротив-с колкото повече жени е спал един мъж,толкова повече му се носи славата сред жените.Докато с колкото повече мъже е преспала една жена,толкова по-лоша слава има сред мъжете за сериозна връзка.Иначе за една вечер такива жени са идеални.
31
10
 
10
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Анонимен 28Ти като искаш ми съчувствай.Само дето моята жена не я е срам да се покаже пред колегите ми,за разлика от една друга ,дето мина през леглата на трима колеги,включително и през мен,и сега я е срам да се покаже ,защото се омъжи за един друг колега.Даже нарочно отиде да живее в друг град и го забра с нея и той всеки ден пътува по 40 км в едната посока.И всеки път като го видя се сещам за уменията на жена му в леглото.И всички му се присмиват зад гърба,че се е оженил за такава жена.
30
12
 
9
 
! Отговори
Лошите момичета преди 6 години
Горката Вергилова женичка!Вървят си, значи, двамцата под ръка, минават покрай едно кафене. Отвън, край масите, са насядали момичета и момчета.И изведнъж една от тях посочва наш Вергилчо и се провиква: "Ееееей, знаете ли какво съм го правила този в леглото миналата година? Ха ха ха ха хаааа! Здрасти баджаначке!"Ако Вергиловица има достойнство, трябва да му отвърти един шамар и веднага да се разведе!Затова много внимавайте и не си позволявайте извънбрачен секс, както си го е позволил Вергил!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е ясно какво точно ,се опитват да кажат в този материал.Поради объркване на терминологията.Но предполагам че жените в началото на връзките си бъркат "лошите момчета" с "алфа мъжете", но при по дълга връзка това объркване се изяснява бързо.Да така по първични симптоми на едните са добри актьори играейки добре ролята си ,на другите им е естествено поведение.Просто има неща които няма начин да се преценят с един поглед.А отнася ли се са характеристика на човек нещата са сложни.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29И аз имам мнение, сходно с твоето.Сред състудентите ми и момчетата от квартала има поне няколко, които са си мамини синчета, никога с нищо не са се отличили и на всичко отгоре е имало моменти, в които си е проличавало, че са страхливци.Обаче се правят на алфа мъжкари. И като не им стиска да делят мегдан с истинските бабаити, издевателстват над наивни момичета, когато се случи някоя такава да се увлече по някой от тях. Но такова увлечение обикновено трае ден до пладне.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Алфа мъжкият не характерно обсебващ, ревнив, контролиращ .Това се дължи именно на вярата му че така или иначе той ще се оправи в този свят."лоши момчета"- това са онези които се преструват на алфа мъже но същото време те не вярват че са такива и затова им се наляга да си създават допълнителни усилия като обсебващ, ревнив, контролиращ което както се сещате си и губене на време за контрол които да компенсира тяхната неувереност.
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До вергилАми нали по-долу 10 пише, че жената на място не се влюбва в "алфа мъжкар", а го използва със същата цел.Ти какво си мислиш, че жените нямат сексуални нужди ли? Или че вие сте тези, които "се забавляват"?Или си въобразяваш, че жена, която е имала предбрачни сексуални връзки, не е стабилна, сериозна и стойностна? Мога само да съчувствам на хорица, чието самочувствие се крепи единствено на такава представа за позициите на мъжа и на жената в извънбрачния секс.