Познайте човека според първата гласна от името му

Какво разкрива нумерологията за характера? Вижте!
27 дек 2017 14:08, Eкип на Teenproblem
9
Познайте човека според първата гласна от името му
Снимка: Instagram

Според нумерологията има лесен начин да разберем малко повече за някой нов човек. Достатъчно е само да знаем първото му име и да се допитаме до значенията на някои букви.
 
Ако вече се сещате за някой, който ви вълнува, обърнете внимание на първата гласна буква от неговото име:
 
Ако първата гласна е "А"
 
Звучни имена като Мария и Калоян, показват много амбициозна и целенасочена натура. Хора с подобни имена са фокусирани в работата, което ги прави успешни и уважавани. Това важи и за ваши цели и проекти, с които те могат да ви помогнат.
 
За да бъдат щастливи в една връзка, всички хора с първа гласна "А" се нуждаят от някакъв вид награда. Всичко, което правят задължително трябва да им бъде признато, защото те не могат да преживеят усилията им да не бъдат оценени.

Ако първата гласна е "Е"
 
Хората с енергията на буквата "Е", които носят имена като Георги и Евелина, много лесно усещат лъжите и неискреността и не се примиряват, докато не научат истината.
 
Те имат нужда от близостта на близките и от общуване, въпреки че понякога не го признават. Хората с първа гласна в името „Е“ трябва да се изявяват и да бъдат център на внимание, за да са щастливи.
 
Ако първата гласна е "И"
 
Познавате ли някой Николай или Лилия? Хората с първа гласна "И" са много отговорни и целенасочени, но имат нужда да се отърват от миналото си, за да бъдат щастливи.
 
Те преживяват трудностите тежко и дълго си ги припомнят. Само ако успеят да забравят за тях и да погледат напред ще могат да постигнат целта си.

Останалите гласни и какво значат те за характера - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: имегласна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
6
 
! Отговори
Не всички преди 6 години
Познавам един Димитър, който чудо ще направи, но отговорност няма да поеме!
4
1
 
10
 
! Отговори
преди 6 години
Открадната и преведена статия.Не се ли сетихте, драги крадльовци, че на английски няма "ъ", "ю" и "я"Е ако бяхте внимавало в школото, а не с крадени тефтери, можеше да съобразите.Грях е да сте толкова неуки, когато избирате тази професия.Тук не важи "хрънътъ прай борбътъ"!
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм с "и" и е напълно вярно.
2
3
 
11
 
! Отговори
Излагация преди 6 години
Статията е сложена точно до тази за Кербала. Кой ви е главен редактор? Някое лелче със залитания по хороскопи, хомеопатия и нумерология? Излагате се
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей с тая "статия" потрошихте тъпoмера окончателно...