Годишен и любовен хороскоп 2018: Рак

Какво очаква зодиакалния знак през следващата година
31 дек 2017 11:07, Eкип на Teenproblem
4
Годишен и любовен хороскоп 2018: Рак
Снимка: Instagram

Раците са песимисти, те умеят да видят лошото във всяка ситуация. За съжаление понякога предизвикват лошите събития със своя негативизъм или най-малкото, преживяват много по-тежко разочарованията.
 
Хубавото е, че през 2018 водните Раци ще бъдат озарени от положителна енергия и оптимизъм. Вярата в хубавото и доброто ще им помогне да направят големи крачка напред без да се връщат назад (както те обичат да правят попринцип).
 
Очакват се трудности в професионалната сфера, но за разлика от друг път сега Раците ще се амбицират да се борят и ще вярват в успеха си. В края на годината ги очакват нови начинания, ще си намерят интересно хоби.

Добре е Раците да бъдат по-търпеливи към партньора, защото рискуват да го наранят с крайните си действия. Поставяйки се на негово място ще запазят равновесието във връзката, която тази година ще премине през нестабилен период.
 
Положителния заряд у Раците през тази година е склонен да ги тласне към по-рисковани финансови решения, което е нетипично за тях. Въпреки това, добре е да бъдат максимално внимателни и да не проявяват припряност, за да избегнат евентуални загуби.
 
Здравословното състояние на кардиналния знак ще бъде добро. Не се очакват някакви сериозни болежки и неразположения, но е добре Раците да внимават с диетата си и да не прекаляват със сладкото.

Останалата част от годишния и любовен хороскоп можете да прочетете в TeenProblem.net


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Описаните по-долу качества, жената Рак проявява когато до нея има слабохарактерен мъж. Ако срещне мъж на място, който да я закриля и обича, ще му отвърне с десет пъти повече любов.