Трансформации: Сам тежеше 154 килограма, сега е модел

Истинска история за воля
31 дек 2017 18:30, Eкип на Teenproblem
27
Трансформации: Сам тежеше 154 килограма, сега е модел
Снимка: Bored Panda

През 2008 година Сам Роуен печели третата серия на едно реалити, наречено „Най-големият загубеняк“, което представя участници един срещу друг в състезание кой ще отслабне най-много.
 
На 19 години по това време, Сам тежеше 154 килограма, а в края на предаването отслабна с рекордните 71 килограма.
 
Сега той е на 29 години и работи като пожарникар, но е видимо, че добрите здравословни навици са не само запазени, но и стриктно следвани, тъй като Сам по нищо не отстъпва на супермодел.
 
Споделяйки кадри преди и след промяната, той е напълно преобразен и няма нищо общо с предишното си „аз“.
 
Към настоящия момент е щастливо влюбен, снима се за календар за пожарникари и е изцяло отдаден на здравословния си начин на живот и режим на трениране.
 
Въпреки физическите промени, той все още има остатъчно безпокойство и дори комплекси. „Все още не обичам да свалям тениската си, дори и на плажа“, споделя той.
 
Страхотната трансформация на Сам можете да проследите в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: моделзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Тролове такива преди 6 години
Има ли нещо на този свят, което да ви откъсне от политиката? За всяка новина чета за комунисти и "хАмериканци". Стегнете се малко, *** такива... на 1-ви Януари с какво се занимате само ХаХа
17
2
 
4
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Най лесно решение на проблема с напълняването е скоч-лепенка на устата.Но не на твойта а на тези, които те наричат дебел! :)
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИзводите от филма са съвсем различни. Става въпрос за човешката лакомия...
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един много як филм по Стивън Кинг -Проклятието. Гледайте го задължително.От него ще научите две важни неща 1. Не си пожелавайте отслабване.2. Докато шофорате на позволявайте на жена ви да си упражнява френския.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше един виц в който се разказваше за доктор предписал много силни хабчета за отслабване на пациент, но вместо да взема по едно на ден той ги изпил всичките наведнъж и на другия ден му висяла кожата. Направили му операция и когато се събудил от упойката се пипнал по челото и ревнал:- Докторе! Каква е тази дупка на челото ми?- Чакай да видиш каква вратовръзка съм ти направил!
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е! Бях 140 кила.Никога...,никога не ми каза ужасен си...Кофти си! Толкова много ме е обичала! С душата и със сърцето си! Не допускаше да бъда наранен психически и физически! Как да не я обичам тази жена!!! Тя е ми дава самочувствие, чесън нещо че съществувам живея,че съм добър в нещо.Не аз не я обичам! Чесно! Обожавам я! Не мога без нея! Факт! Пробвал съм! Когато не е с мен се побъркам, тъгувам става ми зле.Чувставм се ужасно и съм негоден.Тя е моя двигател в живота,аз без нея страдам.
12
9
 
4
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Ехх, а златните времена на комунизма, за всеобщо съжаление, са безразвратно изгубени. И сега ни занимават с *** американски капиталисти. Декрадациция!
11
7
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Браво за трансформацията но нещо не ме кефи
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РокоБез нам но която и дама да е с него е с него защото има нещо към него.Любов било приятелство едно друго ниво на общуване.Тя го е виждала в най-критичния му момент.Защо да не го види и в най-красивите му моментиЗаслужава го!Такива жени са безценни винаги рамо до рамо в тежък период от време в кофти за него момент.Фактор в живота му! Неотлъчно до него.В лошо и добро.Е как си го обясняваш? Това са повече от партньори за секс.Тук има огромно количество уважение,зачитане другия.Приятелство!
9
7
 
11
 
! Отговори
До неграмотника 1: преди 6 години
След като не може да пишете на един език, моля не пишете защото ставате смешни и жалки.Най-вероятно говориш за думата LOSER, която се пише с едно О, а не с две както си я написал два пъти. Преводът на loser е нещо подобно на теб, а на снимката смисълът явно е игра на думи.
8
11
 
3
 
! Отговори
РОки преди 6 години
За мен това се дължи на венеричeско заболяване. Прoститутка за 100 долара щото друга няма пуснe и после срам и мъки и сваля 71 киа. И тука е така по Банско безразборен и после мъка и хъка мъка пред жената. Знаем ги тези ралти.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен То на комунистите коколите отдавна изгниха по чукарите и в Унгарската пуста . Защо радетелите на демокрацията сте такива не..кро..фили ?
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До момчил Кьорав ли си,че това са снимки на различни ,,момчета ,, И после Професора бил такъв ,онакъв ...Прав е !
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕГАТИ МАНИПУЛАТОРСКИЯТ САЙТ .УЖ СЕ БОРИ С ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ . Я СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В УШНИТЕ МИДИ,НОЗДРИТЕ ЧЕ СА РАЗЛИЧНИ . И ТРАПЧИНКА НА БРАДАТА .....ЛЪЖИ ,*** , МАНИПУЛИРАЙ= ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ .
4
10
 
10
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Браво!Каква идилия на хАмериканската доста поизтъркана от употреба мечта!-))))
3
7
 
9
 
! Отговори
момчил преди 6 години
Браво за усилията.И аз бях като него мускулест, ама тежки контузии ме съсипаха.Фитнесът не е за всеки-едно погрешно движение и цял живот ще страдаш.
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите на 9-ти ноември 1989 г. бяха бедни, а на 10-ти ноември вече бяха мулти милионери.И досега обаче те милеят само за България и плачат от яхтите си на Канарските за тъжният живот на българите.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно са използвали думата looser, която има има и друго значение в английския език, например губещ. Понеже глагола loose се използва когато сваляш килограми, губиш тегло, предполагам, че това е бил замисълът.