Годишен и любовен хороскоп: Каква ще бъде 2018-а за лъвовете?

Ще положат усилия да спестят пари и ще успеят
3 яну 2018 20:37, Eкип на Teenproblem
4
Годишен и любовен хороскоп: Каква ще бъде 2018-а за лъвовете?
Снимка: Instagram

През 2018 Лъвовете ще открият своята материална страна. Ще положат усилия да спестят пари и ще успеят, защото имат нужда да чувстват повече сигурност.

Очакват се радикални промени в личния и професионален живот. 2018 ще бъде много важна година за неподвижния, огнен знак.

В кариерата се очакват периоди на трудности, особено през есента, но с търпение и постоянство Лъвовете ще доведат нещата до положителен и много плодороден финал.

Любовният живот ще бъде изключително вълнуващ. Онези, които нямат партньор ще срещнат представител на въздушен знак (близнаци, везни или водолей), който ще вдъхнови Лъва и ще го зареди с много ентусиазъм и положителна енергия.
 
Обвързаните Лъвове ще преминат през драматични събития в отношенията с партньора, но не бива да губят вяра, защото това ще скрепи съюза.

Финансовото състояние на Лъвовете ще бъде нестабилно, защото се очакват някои съществени непредвидени разходи в средата на годината, но за щастие приходите няма да са малко и  огнените Лъвове няма да бъдат особено притеснени.

Останалата част от годишния и любовен хороскоп за 2018 година за Лъв - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе не са ли тия зодии някакви псевдо истини и реално измама, много хора да им вярват.. :(лъвове били, козирози, стрелкини..
2
2
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Добре каза Екип на Teenproblem за огнените лъвове. :)
1
3
 
13
 
! Отговори
Мек Бедняк 2018 преди 6 години
Нямам пари, мизерствам, едвам свързвам двата края, нямам самочувствие, не мога да дигна самолета, каква любов, какви пет лева бе?!?Който има пари, да люби