В мъжките очи: Кои са най-яките жени според зодията?

Вижте класацията за най-привлекателните за силния пол?
13
В мъжките очи: Кои са най-яките жени според зодията?
Снимка: Pixabay

Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но има и интересни нюанси по отношение на любовта, пише Tialoto.bg. Кои жени според зодиакалния им знак са най-привлекателни за мъжете? Отговорът дава хороскопът на сп. Elle, а вие дали се разпознавате?

12 място – Скорпион

Тя е дяволски добра, невероятно привлекателна и ужасно умна. Смята се, че това е причината жената Скорпион да е най-лошата жена в света. И може да оплете всеки мъж в мрежата си, а на него да му се струва, че е истински роб. Мъже, разбира се, че е приятно да служите на такава скъпа дама, но докато не свикнете със сложния ѝ характер, можете да загубите авторитета пред приятелите си.

11 място – Риби

Астролозите казват, че сключването на брак с Риба е като да имате котенце – няма голяма полза от това. Рибите не са от този свят, въпреки че са много привлекателни. Здравият разум почти липсва, но за сметка на това емоциите преливат. По някаква мистериозна причина представителите на по-силния пол попадат в истинска зависимост от жените Риби. И след като прекъснат връзка с тях дълго време вярват, че животът без тях е безполезен.

10 място – Лъв

Единствено най-смелите мъже са в състояние да вземат решение за такъв съюз. Съпругата Лъв обича лукс, патос, похвали. Апетитът ѝ е подобаващ и на материално ниво – най-добрите коли, бижута, скъпи ресторанти. Теоретично можете да се разведете с такъв хищник, но след раздяла с лъвицата всички други жени изглеждат като бледи копия.

9 място – Стрелец

Съпругата на Сатаната, женският огън в зодиака. Тя превъзхожда и освен това – винаги е права. И още нещо – в семейство с жена Стрелец, каквото каже съпругата, така ще бъде.

8 място – Близнаци

Най-опасната и най-коварната жена. Вижда всичко и винаги знае кой ще бъде съпругът ѝ. Дори не се опитвайте да скриете нещо от нея или да имате дори някакви зачатъци на тайни – Агент 007 ще ви се стори като прохождащ в разследването. Само тези, които са най-отчаяни, имат смелостта да се оженят за такава жена.

7 място – Овен

Фатална жена, мечтата на поета. Жената Овен е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Поне така си мисли тя. И ще направи невъзможното да моделира мъжа до нея по собствените си критерии. И всички оръжия за това са позволени. Защото това е добре за него!

Вижте челната шестица в зодиака тук


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да няма едно компетентно мъжко мнение по въпроса. Аз съм с асцендент рак, но явно в момента асцендентът повече ми влияе, та съгласна с написаното напълно. Прекрасна зодия за жена. И, да, могат да бъдат отдадени и верни на един мъж и той да им е достатъчен.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля авторката на този бълвоч да отиде да се застреля. Невроятни глупости и обиди към половината зодиак.
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-яките са тези от борбата, от бокса, тези- дето вдигат тежести гюлетласкачките
7
3
 
18
 
! Отговори
от селу преди 1 година
Яка, в симсъл с най-много мускули ли ?
6
5
 
23
 
! Отговори
baihui преди 1 година
Най-яката е Лилето Павлова.
5
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната доза ГОЛЕМИ глупости.
4
1
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
е значи съм стигнал 7х до дъното и обратно!
3
4
 
17
 
! Отговори
Коча преди 1 година
Последно за малко да бъда "изнасилен" от Лъвица. Добре, че бях доста пиян и отказах. Бил съм длъжен да я закарам вкъщи за нощта!? Накрая насъска някакви типове да ми скачат на бой. До къде я докарахме! Не съм вече на такава възраст и акъл!
2
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста точно.
1
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие напълно му изтървахте края на това със зодиите... никой не вижда зодията като гледа някой ... напълно сте се сдухали.