Уди Харелсън за Тръмп: Най-голямото бедствие!

Актьорът разказва за кошмарна вечеря с US президента
9 яну 2018 20:05, Eкип на Teenproblem
16
Уди Харелсън за Тръмп: Най-голямото бедствие!
Снимка: Instagram

Звездата от "Зрителна измама" се присъединил към вечерята на Джеси Вентура, който беше губернатор на Минесота и Тръмп – президентът на САЩ.
 
Уди споделя в списание Observer: "Говорихме си за тежката вечеря, която трябва да преживеем. Тръмп говореше единствено и само за пари. След 45 минути излязох навън и запалих марихуана. Мислех си: "Е, не. Как ще преживея това?' Не очаквах да бъде толкова зле, а тук е скапаният президент".

Актьорът има либерални виждания в политиката, но е страстен активист в опазването на околната среда и споделя, че Тъмп е "най-голямото бедствие, което някога се е случвало".

Уди също казва, че наскоро е отказал пушенето на трева, защото прекалено замъглявало съзнанието му.

Още по темата можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: звездиДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Киро Хикса преди 6 години
Когато виждаш тези, които са против Тръмп - просто не може да не ти стане по-симпатичен! Децата на Антихриста от цял свят са се обединили срещу него...
12
0
 
1
 
! Отговори
Додо преди 6 години
След като кликата на Сороc, Клинтън и т.н. сатанисти не успяха да навредят на Тръмп с истерията около "пипането на жените там, отдолу", после така наречената намеса на Русия в избора на Тръмп се оказа партенка, режисирана от Сороc и МакКейн, сега на дневен ред са изкарали отпадъците -содомисти, наркомани и гето-трашове от Холивуд да плюят по Тръмп - този *** от снимката, Роберт ДеНиро(който няма читав филм от 20г. насам и който е женен за черна), Опра (сводницата на Харви Уейнстин)! #MAGA
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо трябва да ни интересува мнението на някакъв звезделеещ се актьор тревоман?Актьорството е професия като всяка друга,да престанат да се имат за нещо повече от останалите професии.Шутове са.
10
3
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Прочети нещо от Тръмп,има го преведен на български!И помисли върху прочетеното!Ако имаш с какво!
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единият никога не е пушил ,дори цигари,а другият пуши марихуана!! Кой е бедствието,и кой трябва да е с претенцийте за здрав разум?
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти самият си очевиден ретард! Пишеш злобни безсмислици, никак не си умен!
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уди Харелсън на времето много го тикаха нагоре,но явно не се е справил!А това за тревата изби рибата!Явно много му се ще роля!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2"Е да, ама урагана Тръмп вилнее предимно в САЩ." Ами зависи , тук ни натисна за 2% военни разходи от БВП . Ти не мислиш ли че за медицина и лекари парите не са по-важни от тези за война ?!? И ако не бяха раздухали Либия и Сирия американците + че не дадоха да се направят демилитаризирани зони където да се настаняват бежанци , това чудо дето се случва в Европа нямаше да го има :))) ... Така че не мисли че само в Американско духа вятър , вее и насам :)))
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно естествено е наркоманите ,да мразят трезвомислещите,като Тръмп!Бедствие за САЩ са пушещите трева,но съзнанието им е замъглено и те не могат ,да осъзнаят в какво бедствие се намират!
4
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоя прочут актьор?
3
6
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Леле, бате, как гладко ти тече мисълта само...Добре, добре.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да, ама урагана Тръмп вилнее предимно в САЩ.
1
21
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тревоманията затрива много хора. Имам колеги, които не живеят реално живота си. Тревата живее вместо тях. Тяхната единствена цел в живота е да се напушат. Жалко за младите. Тревата ги прави едни мухльовци. За жалост това е реалността за пушещите трева.Страшно дразнят. С един се сбихме на работното място, защото беше напушен и не знаеше какво говори. И тоя после вика, "ама вече ме беше пуснала" на шефовете.А друг също напушен наскоро в някакво заведение така са го бушонирали, че беше уплашен.