Защо тя отказва секс? Понякога проблемът не е във вас

Това е ситуация, в която много хора са се озовавали
9 яну 2018 23:00,
68
Защо тя отказва секс? Понякога проблемът не е във вас
Снимка: pexels.com

Тя е мила, грижовна, интелигентна, забавна и всичко, което някога сте искали, но има един проблем. Момичето на мечтите ви не иска да прави секс с вас. Въпреки експлозивната химия помежду ви, тя отказва да направи следващата стъпка.

Това е ситуация, в която много хора са се озовавали, без да имат представа защо се случва и как да постъпят. Възможно ли е да останете във връзка, без да очаквате секс? Или ако си поискате секс, ще изглеждате като безчувствен грубиянин?

Кои са причините, поради които тя избягва да прави секс? Понякога проблемът не е във вас.

1. Страхува се

В повечето случаи сексуално неопитните жени може да се страхуват от идеята за секс, защото, поне на теория, сексът е болезнен за жените.

Повечето жени могат да признаят, че преди първия им опит, мисълта за самия акт предизвиква у тях болка. Ще ви трябва известно търпение и убеждаване, за да накарате жената да освободи страховете си и да се съгласи да прави секс.

Още причини вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: секссъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
6
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи на това съм намерил решение преди много години! Първия път като бях женен още почна се така абе не ща абе сега нещо ми е напрегнато абе нещо съм неразположена! Еми от тогава не съм срещал *** дето да ми откаже! После като почнахме да се развеждаме ми вика ами защо така! Еми викам и "сети уи се" що така! Сега при втория брак и разказах таз истори на втората булка и вече 5 години не ми е правила проблем за секс! Като не ще не ще то по-евтино и сигурно ти идва с проститука!
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яла е боб и се притеснява че ако се раздвижи ще изпусне. Преди 100 хиляди години са се страхували от вълци в гората и други племена, тогава да видиш как се хвърлят при най-силният за защита и други работи. И до ден днешен това правят, то си е вградено. Проблема е винаги във вас. Не се хващайте на лъжите.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 59Още една чашка и ще си и Фреди МеркюриЗащо се излагаш, така?
32
5
 
19
 
! Отговори
Ivaila преди 6 години
Правим секс само ако сме добре финансирани
31
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак си е харесала някоя чанта или обувки в мола.И иска подарък.
30
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако и кажеш че са ти свършили парите гарантирам че няма да пусне .Жените мислят само за пари и е добре да им се плаща след секс понеже те не са хора и.Добре е да им се удра главата в таблата на леглото по време на секс .
29
1
 
3
 
! Отговори
лъжете преди 6 години
не е верно
28
3
 
20
 
! Отговори
Шон преди 6 години
Една от основните причини е да няма чувства към мъжа, да не я привлича. Също така да не се е обезкосмила, измила и т.н.
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До44Просто ти си и скучен и тя. Не и се занимава с теб. И е неудобно да ти каже, че си пълна скука. Да не те обиди.
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 52Ти си много дърт как ти се е вързала
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом се докарал до там да размениш жените, ясна работа. Ужас! Този като мърсува не знае какво следва. Ще усети гнева на Тигрицата!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Копието на жена му не знае нищо. За това не реагира на нищо. И всичко за нея е нещо ново. Както при напълно непознат за теб човек.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако двете не се познават, това обяснява нещата защо "любовницата" му т. е жена му е толкова люта. А реалната любовница не знае всъщност, коя е тя.Жена му!
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И по повод грешките ти.! Ако мъжа си е разменил жените, неговата жена му се явява любовница, приятелка това е вярно. А любовницата му се вживява, като жена му!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И когато намериш жената с която да си станете самодостатъчни, просто е магия. А не молби всеки път, когато стане въпрос за любов! Как ти се струва!? Това е нещо ново за мъжа! Той е желан, обичан и не иска много просто му се случва. Така някак си, като с магия!
20
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обидена! Колко да е обидена. Брака не е за сърдитите, обидните и непочтените. Това не е яслата.Големите хора говорят за проблема. За да се разреши. Да се прояви търпение и разбиране. Отказа всеки път е акт на презрително отношение към своя съпруг. Какво решение да взема при подобен вид обстоятелства!? Отказа ще и бъде отчетен, след време с отказ. Когато той като съпруг ще му липсва желание към нея. И ще има желание към друга, която ще има желание към него. За това е мечтал, винаги!
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не го желае, като мъж! Факт! Само свободни електрони, които да споделят един покрив и да делят консумативи в битовизма. Съвместно съжителство за пред хората. Това е фективен брак, който не ги обвързва да го консумират т. е да правят секс. Що за споразумение имат!? Ако това е така тя не е длъжна са прави любов с него. Но, ако не е така тя не консумира брака си! Не си изпълнява задълженията, като съпруга.
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И жените ги боли. Просто не е предразположена достатъчно от мъжа.Казват му любовна игра. Едни жени са пожар, други им трябва повече време за възбуда. Всичко. Зависи от мъжа, това е тънкия момент за да се получи любовна. Игра. Но всяка любовна история си има предистория. Ключов момент! Разковничето във едни любовни взаимоотношения.
17
3
 
17
 
! Отговори
Ако са женени преди 6 години
Семейните хора още през първите месеци на брака си би трябвало да са се разбрали при какви случаи единият от тях би отказал секс,ако другият иска.Но ако въпреки това жената му откаже в момент,когато не би трябвало да му отказва, тогава причините могат да бъдат само две - или му е много обидена, или просто е непочтена и не спазва споразумението,което са си уговорили.Тогава мъжът да си направи изводите и да реши как ще действа по-нататъкБракът е договор и уговорените правила трябва да се спазват
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената му отказва секс. Тя е неговата жена и му отказва. Неразположена е очевидно? Не му ли идва на ум? Защо трябва да е секс с някой си?