Кои зодии са щедри и няма да ви оставят никога?

Точно тези зодии винаги са готови да помогнат
11 яну 2018 19:27, Анна Дантева
20
Кои зодии са щедри и няма да ви оставят никога?
Снимка: pexels.com

Едно от най-хубавите неща, които можем да направим в този живот, е да даваме. Когато даваме своето време или парите си на нуждаещите се или помагаме на света да се излекува, извършваме безкористно действие и поставяме своите нужди на второ място. А това е много важно за здравето на обществото.

Както с всичко останало, можем да отправим поглед към астрологията, за да разгадаем чертите и личността на всяка зодия. А ето и кои са най-щедрите и безкористни зодии.

Рак

Представителите на тази зодия не биха могли да си простят, ако не дадат нещо от себе си. Те чувстват отговорност да направят света по-добро място за хората, което ги кара да бъдат изключително грижовни.

Раците признават, че животът е труден, затова правят каквото могат, за да помогнат. Те винаги ще споделят храната си с гладните и бездомните. Без да се замислят, ще отделят от средствата си, за да помогнат на някой нуждаещ се.

Вижте кои са останалите щедри зодии в Tialoto.bg


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Истината е една и не е някъде там а е ясна за който я търси !
15
4
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 9 месеца
Както се казваше в досиетата х.Истината е някъде там.
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За раздаването нямам наблюдение. Не мога да кажа че вярвам в зодиака, но от дълго
време чета за него и сравнявам.Много пъти, бих казал повече от "Нормалното Разпределение", нещата съвпадат. Мисля че има някаква корелация, но не избистрена.
Затова много често познават, но някога не.
13
2
 
6
 
! Отговори
Няма връзка със зоди преди 9 месеца
Който дава, все има. А който взема, все няма.
Просто свикват да вземат и ако поискащ те нямат и това е.
12
5
 
4
 
! Отговори
Странно преди 9 месеца
Хората от една и съща зодия си приличат по характер.
Замислих се и стигнах до извода, че "Раците", които познавам, биха помогнали чрез съдействие, морална подкрепа, съвет. Но не и с пари. Ако го сторят, ще е с малка сума, от немайкъде и с нежелание.
Близнаците помагат както могат и не рядко после съжаляват, защото спонтанно са се втурнали да помагат на неблагодарници, които след време им отвърщат със зло.
Водолеите обаче са патологични егоисти.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Девите и Козирозите не са стиснати, когато имат раздават в материален план и се раздават като хора. Телецът дава с мярка. Не е стиснат, но и не раздава с лека ръка. Водолеят е прахосник.
10
7
 
14
 
! Отговори
Не е вярно преди 9 месеца
Раците освен, че са стиснати, са и изключително алчни. Трябва много отблизо да ги познаваш, защото иначе иначе се прикриват много добре. Близнаците са разпилени хора, но също са много стиснати и поради други техни черти може да се сбърка, че са щедри. А водолеите дори и не се правят на щедри. И това се отнася като цяло за представителите на тези знаци, независимо какво си въобразява отделния индивид. В наложителни ситуации реагират като стиснати.
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хораа, няма значение каква измислена зодия сте, не се лъжете! Важното е да сме човеци и да сме Човечни! от зодиите нищо не зависи и не се определя!!! ;)
8
9
 
0
 
! Отговори
ДО 5 преди 9 месеца
Защото ти си и син.Ако беше работливо момче -да,ама ти с този интернет...........
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щедри-Риби-щедри от наивност и съчувствие, Лъвове- щедри просто от великодушие, Стрелци- щедри заради каузата. Стиснати-земните зодии-Козирог ,Телец ,Дева -,,на мене някой дава ли ми?'' и Скорпион-,,да се потрудят и ще имат''Въздушните зодии-Водолей,Везни ,Близнаци ,ако проевяват щедрост ,то тя е еднократна-,,така ми е кеф'' или премерена-,,ще му дам,защото и ще му поискам нещо,когато му дойде времето''.Повече от раците са стиснати , Овена-варира.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези двете на снимката от щедрите ли са?
5
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Майка ми е Рак и е супер стисната.
4
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Трите споменати зодии са стипците на Зодиака. Близнаците са алчни мизерници. Водолеите са авантаджии. За Раците и за тяхната стиснатост и използвачество думите бледнеят.
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Близнаци щедри и никога не изоставят ?!!те така искат да изглеждат само за параван
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Раците изобщо не са щедри, напротив- обичат да получават.
1
8
 
7
 
! Отговори
Да преди 9 месеца
Вярно е. Понякога.