Без бурки и къпещи се в лукс: Богаташчетата на Техеран

Един живот, който се различава от представите ни за Иран
13 яну 2018 12:46, Александър Попов
80

Докато Иран се тресе от антиправителствени протести, в които паднаха и жертви, в Instagram богаташчетата продължават да заливат със снимки, сякаш от друг свят, пише Tialoto.bg. На които е видно как се къпят в лукс, демонстрират живот далеч от бурки и религиозни предрасъдъци.

На страницата "Богатите деца на Техеран" могат да се видят имения с басейни, коли за десетки хиляди долара, мамините детенца, които парадират с дизайнерски дрехи.

На фона на бедността в страната кадрите разкриват един съвсем друг живот, в който водещата дума е лукс и разточителство.

Трябва да се отчете, че в коментарите има и доста критика, а основният довод е, че това не са децата на Техеран. А група разхайтена младеж, която се чуди как да харчи милионите на родителите си.

Вижте още снимки от луксозния живот на богатите деца на Техеран тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
19
 
! Отговори
евроатлантик преди 6 години
Нещо се бъркате ,бурките са за Саудитска арабия и Катар.
29
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Докато Иран се тресе от антиправителствени протести"Протестите в Техеран завършиха безславно, тресат се само празните глави на сооросите.
28
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се различава от представите ни. Бачкам на летище Варна и лятото обслужваме полети до/от Техеран. Доста са еманципирани и красиви жените им. Е.... преди да излетят си слагат шал на главата, но като са в България си ходят с къси гащички и потничета. Ако ги видиш на улицата няма как да разбереш че са от Иран.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е навсякъде при всички режими, демокрации и полудемокрации. Друго не е измислено.
26
1
 
10
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Ако човек се гневи на тези Снимки , трябва да избием всички Политици , Роми и Полицаи в България .
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо статията като прочетох ми се стори че редактора коеото е написал е загрижен по скоро за иранските политици отколкото за тия младежи на снимката които искат да живея нормален сьвременен живот!?
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, така е устроено човешкото общество - за едни удоволствияя, за други труд.Дори и Маркс се видя в чудо. Написа "Капиталът" - цели 400 страници, брато.Джон Ленън пък каза на едно представление - бедните да ръкопляскат с ръце, а богатите да дрънчат с накити, ама го убиха човека.
23
11
 
19
 
! Отговори
Крезимор преди 6 години
От всички публикации и предавания по медиите насочени срещу Иран се вижда стремежа на чичо Сам да пренесе Сирия в Иран!!!Сутринта по БНТ даваха как през комунизма били унищожавали стари филми и ленти... но не казаха, че тогава пак управляващите са били под влиянието на фамилиите Ротшилд и Рокфелер и винаги са заемали двете срещуположни страни, за да извлекат полза от тях.Истинската им цел е унищожаване на бялата раса!!!Иранците са истински арийци и няма да се дадат без бой!!!
22
5
 
21
 
! Отговори
Крезимор преди 6 години
Докато на обикновения европеец му натрисат евро.ге.йски ценности и периодично някой праз.но.глав арабин се взривява някъде, синчетата и щерките на евролидерите се къпят в лукс за сметка на здраво работещите хора...
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скивай кви иранки бе брат :))) всички иранки са добре дошли тука. Среден за растите
20
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не пуснете статия за арабските шейхове из Европа? В Лондон в някои от по-скъпите квартали вече им писнало на хората от наси ралки.
19
0
 
3
 
! Отговори
B53 :))) преди 6 години
До B52 ++++++++++++Убаво си го написал баце , баш си е така :)))
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това показва, че Исляма е религия за манипулация на бедните и необразованите.
17
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От първата снимка измама . Вижта сцената,раничките на голият гръб ,късите кюлоти . .Това не в Иран . А че някой развява иранската знаме,то и българите м чужбина развявят знамено ни . Нещастници . И да излъжете като хората не можете.
16
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започнаха да ни обработват за това колко е зле в Иран. Като се има пред вид че имат и нефт то намесата на господарите на света е просто наложителна. За възстановяване на демокрацията де, да не си помислите че е заради нефта.
15
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати критиката към богаташчетата на Иран, ало пропагандистчето, я виж как живеят богаташчетата на България преди да стигнеш чак до Иран.
14
3
 
52
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
По принцип персийките са много красиви жени. А ислямът е отвратителна психопатия. Някога Сасанидски Иран е бил сред най-цивилизованите държави в ранното средновековие, докато арабите не му видяха сметката като наложиха отвратителната си човеконенависническа религия. Да се надяваме че скоро време в Иран ще има антиислямска революция!
13
6
 
32
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Класирам ги някъде в началото на 90-те години по нашите стандарти, примерно лятото на 1991-ва. Без силикон, без татуировки, без пиърсинги, без голи цици. Заголили един бедър, сложили тъмни очила и червила плюс грим. Ако видят нашите чалгарки ще се засрамят направо.
12
0
 
28
 
! Отговори
аршинолог преди 6 години
Пък в "демократична" Саудитска Арабия бурки и аскетизъм,а!?
11
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимки събрани от кол и въже . Примитивна манипулация .Мнооого примитивна .