Без бурки и къпещи се в лукс: Богаташчетата на Техеран

Един живот, който се различава от представите ни за Иран
13 яну 2018 12:46, Александър Попов
80

Докато Иран се тресе от антиправителствени протести, в които паднаха и жертви, в Instagram богаташчетата продължават да заливат със снимки, сякаш от друг свят, пише Tialoto.bg. На които е видно как се къпят в лукс, демонстрират живот далеч от бурки и религиозни предрасъдъци.

На страницата "Богатите деца на Техеран" могат да се видят имения с басейни, коли за десетки хиляди долара, мамините детенца, които парадират с дизайнерски дрехи.

На фона на бедността в страната кадрите разкриват един съвсем друг живот, в който водещата дума е лукс и разточителство.

Трябва да се отчете, че в коментарите има и доста критика, а основният довод е, че това не са децата на Техеран. А група разхайтена младеж, която се чуди как да харчи милионите на родителите си.

Вижте още снимки от луксозния живот на богатите деца на Техеран тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е дай сега да скочи в басейна с бурката.Не съм се замислял, но ще гледам следващата олимпиада по плуване. Как скачат в басейна иранките и другите от мюслюманския свят.
69
1
 
1
 
! Отговори
шоп преди 6 години
*** пар/цал
68
1
 
3
 
! Отговори
шоп преди 6 години
На една от снимките все пак бяха заметнали по един *** на главите. И защо ни е да гледаме Иран, когато ежедневно ни заливат с турски сериали, където момичета работещи, дошли от селата в разни офиси ходят полуоблечени на работа, качени върху 15 см. токове. Промиване на мозъци - гледайте и мечтайте за такъв живот. Има го.
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ се е оказал седем пъти по-важен за Китай от Русия.Русия тази година бележи ръст на икономиката, но дори руските икономисти оценяват това като случайно. С писане по българските сайтове няма да могат да стъпят на крака.
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексарите пак се изказаха. Нека отидат на който и да е средиземноморски рейс и да видят какви сладки либийки се движат по къси шорти. Като свърши рейса си слагат бурките за да не скандализират местните моралисти.Те и нашите комунисти близваха от меда, ама тогава нямаше инстаграм.
65
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50 Абе по-добре от прогнилото триполово ,наркоманизирано ,алкохолизирано , изтрещяло и демократизирано Европейско корито. Судумити и извра.теняци .
64
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иран и България имат един и същ брутен вътрешен продукт на глава от населението по паритет на покупателната способност - 17,000 $ . А Русия - 24,000 $. САЩ 53,000 $ . Иран са на нашия хал.
63
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати фалшивите снимки . Първата кърти мивката ,нищо че има мома с Арийското знаме .Иранци с ранички на гол гръб и сцена ,ама сцена за рок фестивал Издишате ,издишате . Лъжата, като демократична ценност ,не върви вече господа от свободната ,демокрагична и завиксма преса .Чуждестранни агенти на влияние . Примитивно . .
62
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на бай Тошо имаше богати иранци бедни софиянки готови на всичко за едни чорапогащници.
61
12
 
19
 
! Отговори
СНИМКИТЕ СА ОТ САЩ преди 6 години
ТОВА НЕ СА СНИМКИ ПРАВЕНИ В ИРАН,А ОТ САЩ..ИМА САМО 2 СНИМКИ ОТ ИРАН И ТЕ ЯСНО СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ--МОМИЧЕТАТА СА С КЪРПИ ЧЕРНИ...НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЧЕ НЯМА КАК ДА МИ ХОДЯТ ПО ГОЛИ *** ИЗ УЛИЦИТЕ НА ТЕХЕРАН ЗАЩОТО НАЙ МАЛКОТО ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА..КОЛКОТО ДО САМИТЕ ИНДИВИДИ НА СНИМКИТЕ,ТОВА СА ЕДНИ ДЕГРАДИРАЛИ РАЗХАЙТЕНИ ***..СРАМ ЗА ИРАНСКАТА НАЦИЯ...НЕ СЛУЧАЙНО НЕ ЖИВЕЯТ В ИРАН..ЕСТЕСТВЕНО АВТОРА НА СТАТИЯТА ''СЛУЧАЙНО'' Е ПРОПУСНАЛ ТОЗИ ФАКТ ДА КАЖЕ ЗА СНИМКИТЕ
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОГАТ ИРАН И БЕДЕН ИЗРАЕЛ. КВО БЕШЕ - МОЯ БАЩА ПОМОГНА НА ТВОЯ БАЩА НА СПЕЧЕЛИ 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА, А НАРОДА ЕВРЕЙСКИ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И БЕДНЯЧЕТАТА В ИЗРАЕЛ, МАЧКАНИ ОТ СВОИТЕ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***
58
0
 
11
 
! Отговори
Учителка по БЕЛ преди 6 години
Сашкo, с този правопис мойто момче, никога не бил изкарал тройка на матурата. Просто да си знаеш! Слаб 2!
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 42 интелект отЕдва ли си минавал по-наизток от "Константин Величков", така че Москва не си я виждал и на картинка...Не е деменция - прО.стотия е и така си се родил...
56
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На фона на бедността и пР.остащината в България, има имения по Бояна и морето с басейни, по улиците се движат коли за СТОТИЦИ хиляди левове, а из чалгарниците и клубовете се виждат един куп мамини детенца, на които родителите са окрали и съсипали не едно предприятие, фабрика или завод и са оставили стотици и хилади беЗ работа и поминък.Тъй че на чужд гроб не плачи, Саше..Гледай у нас, щот ние, за разлика от Иран, нямаме нито петрол, нито атомна енергия достатъчно и за фойерверк...
55
8
 
4
 
! Отговори
до 42 интелект от преди 6 години
добре че ми каза коя е столицата на Иран иначе аз съм живял 9 години в Москва и съвсем забравих. какво да се прави дименсия.
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоу, Сащко... Ти вчера ли се върна от Техеран, чев знаеш какъв е "фона на бедността"? М?Или угодно преписваме от поръчкови пропагандни западни статии, та да си заработиме грандовете?...Пфу, позор !!!!
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБагдад е столица на Ирак, а ти си необразован до потрес, затова по-добре мълчи...,
52
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BAGDAT E STOLIZA NA IRAN,A STAROTO IME E TEHERAN.
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутевската своолоч пак си е направила седенка тука :)