Мъжете, които ще ви носят на ръце: Водолей

Какво е отношението на знака към жените? Вижте!
13 яну 2018 11:11, Eкип на Teenproblem
10
Мъжете, които ще ви носят на ръце: Водолей
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер.
 
Някои хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).
 
Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.
 
Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.
 
Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек.
 
Нека видим кой е първият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце (останалите предстои да видите във втора и трета част):

Водолей
 
Мъжът Водолей е купонджия и си пада по лудориите и екстремните преживявания. Трудно бихте предположили, че от него може да се очаква подобна нежност, любов и отдаденост.
 
Но истината е, че неговата душа е много романтична. Той слага маска на цинизъм и саркастично отношение, за да се предпази и да покаже на околните техните слабости и грешки.

Останалата част от характеристиката на зодия Водолей като най-добрите мъже - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
Хора, възможно е някакви планети да определят живота и характера на хората, но не вярвам, че има някой на този свят, който да умее да ги чете. Астрологията не е наука, тя е една измислица, в която много хора (предимно жени) вярват. Но всеки си избира...........................................Туй, че някой си "не вярва", не означава нищо за тези, които знаят и за които очевидно. Най-много да заблудиш и някоя друга овца, със самочувствие на разбирач, като тебе.
9
1
 
9
 
! Отговори
хиромант преди 6 години
"Зодия" балама, ще ви носи на ръце.
8
3
 
6
 
! Отговори
Урология, не астроло преди 6 години
Хора, възможно е някакви планети да определят живота и характера на хората, но не вярвам, че има някой на този свят, който да умее да ги чете. Астрологията не е наука, тя е една измислица, в която много хора (предимно жени) вярват. Но всеки си избира...
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно подкрепям коментари 2 и 3!Пресметливи, уж те обичат, но всъщност гледат да им е лесно в живота. Никога не поставят жената до тях на първо място. Само се оплакват и все някой друг им е виновен. За компания стават, но да не са ти в къщата!
6
2
 
7
 
! Отговори
ВОДОЛЕЙ преди 6 години
Аз съм февруарски Водолей, и това почти не е вярно. Да като си намеря жена съм само с нея и не поглеждам други жени. Това малко с романтиката не е точно така. А, че обичаме големи компании, пак не е точно така (поне аз съм така), най-ми е добре като се съберем 2, 3-ри приятела макс... Само едно нещо е точно така, и то е СВОБОДАТА, най-много я ценим.
5
1
 
0
 
! Отговори
Сас преди 6 години
Путфргънье !
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма токива мъже...не останаха.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно подкрепям N 2!Готини на компания, интелигентни, но хладно-пресметливи и отдадени на приятелите си на първо място, не на жена си, която най-вероятно не е любимата му, а удобната му жена.
2
0
 
14
 
! Отговори
Не е точно така преди 6 години
Мъжът Водолей може да те изненада с жестове, които да те накарат да помислиш, че е истина това, което е написано за него в статията.Но реалността е друга. Той прави тези жестове само под напора на моментно настроение. Може да ви харесва много, но нито нагонът, нито емоцията могат да заглушат студената му пресметливост и специфичния за тази зодия егоизъм, който се забелязва и у жените Водолеи, макар че те - жените, са способни да си загубят ума от любов и в такива периоди са много предани.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха да се възгордея, че съм водолей и се сетих, че това със зодиите са измишльотини.