Мъжете, които ще ви носят на ръце: Везни

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание
14 яну 2018 12:35, Eкип на Teenproblem
18
Мъжете, които ще ви носят на ръце: Везни
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.
 
Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер. Някой хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).

Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.
 
Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек. Нека видим кой е вторият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце (третия предстои да видите в последната част):
 
Везни

 
Мъжът Везни е много внимателен и винаги се отнася с дамите с уважение. Той умее да бъде кавалер и да прави добро впечатление.

Ако си мечтаете за мил и нежен мъж, който да ви угажда и глези – въздушният, кардинален знак е точно за вас.
 
Той е много социален и има нужда от вашата компания постоянно. Ще ви се обажда и ще ви пише мили съобщения много често.

Още за мъжете Везни и как се отнасят те към жените - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Везни преди 6 години
Ми такъв съм си, вярно е това за мене...
15
1
 
4
 
! Отговори
Jester преди 6 години
Освен ако не е с психически отклонения всеки мъж би се грижил като за най-скъпото си с избраната жена. Доста дами са като воденичен камък за партньорите си и в мига когато прекрачат границата, не разбират, че всичко е приключило и вината си е само тяхна. Веднъж като загубиш уважението към някого няма връщане.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Ти... сериозно ли? Козирог и е най... най-шавливото и невярно като мъж същество. Просто са големи артисти. Особено ако имат интерес от Теб. Ако се наложи и влюбен ще го играе. На хрисим ще се направи. Той следва интересите си. Другото за него не е важно.
13
5
 
12
 
! Отговори
балансирани преди 6 години
везните са младолики и красиви
12
7
 
11
 
! Отговори
:) преди 6 години
Това за мъжа Везни не е много меродавно. С него ще трябва да си поделяте разходите 50 на 50. Ще ви купува плюшени играчки, рози, шоколади, цуни-муни- гуши, ще ви държи за ръка и ще ви гледа в очите, но ще си плащате сметката сама. Той ще си купи кола за работа, кола за разходки, ще ви разхожда с колите по различни дестинации, а у дома разходите за ток ще си ги поделяте двамата.
11
1
 
6
 
! Отговори
нещо за астрологията преди 6 години
Козирогът-ще ви верен и почтителен,особено ако от вас зависи кариерата му или вие сте свързани с нея.Но за по-точна преценка, погледнете къде е Луната и Венера на вашият избранник Например мъж с Луна в Козирог може да бъде привлечен от по-възрастна жена ,а тоя с Луна в Близнаци-да върти по две гаджета наведнъж
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близнаците-също като стрелците-няма да скучаете с тях,но..те толкова много обичат разнообразието,че може да ги хванете в изневяра.Иначе ще се се грижат да ви е удобно, когато са с вас.Овните и Скорпионите-те са амбициозни и ревниви-но там ще получите страст на килограми.Рибите са сладури-с тях може да си споделяте всичко..е почти всичко-те ще си изслушат и разберат.Водолеят-ех ,водолеят -те са много лоялни ,но ще трябва да го делите с приятелите му.
9
2
 
5
 
! Отговори
нещо за астрологията преди 6 години
Телците-заслужава си да си имате Телец в къщи,те са стабилни дават сигурност,но се пригответе да шетате из кухнята-те обичат добрата храна.Положителното в случая е ,че те също биха могли да се включат в готвенето-там те са много талантливи.Стрелците са за тези,кото обичат активните забавления-спорт ,туризъм,пътешествия ,някой от тях са многознайковци-те пътуват вируално,ще ви е интересно с тях,но се погрижете да осигурявате досадните битови ,,подробности''.
8
5
 
5
 
! Отговори
нещо за астрологията преди 6 години
Тоя ,които е написал това за везните,явно тепърва ще прохожда в астрологията. Да -Везните имата нужда от комуникация и някой ,който да е около тях,да се грижи за тях ,а те да манипулират много финно.Лъвът е може би най отговаря на категорията за мъж кавалер,поставящ жената до себе си на пиедестал,грижовен,подаръци..и тн. ,но тя трябва да отговаря на високите му изисквания. Раците са домошари -при тях жената и домът са неразривно свързани, там проблема е , че ще трябва да го делите с ,,мама''.
7
1
 
17
 
! Отговори
Нормална жена преди 6 години
До МладенАко е умна, ще оцени мъжа, който я дарява с грижи и уважение.Ако е почтена, няма да остане при него само за да го използва. Почтената жена ще остане при такъв мъж, само ако е влюбена в него. И бъди сигурен, че ще направи всичко възможно, за да съхрани тази връзка.Ако е кифла без мозък, няма смисъл да коментираме.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички мъже носят жените на ръцете и ги оставят в кухнята !
5
4
 
9
 
! Отговори
младен преди 6 години
"Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж""Обикновенно когато това стане, женските нещо от вътре им казва "глей го тоя ***. Скивай го къф е мекушаф и на ква баница го правя" и теглят на някъде където има тръпка - т.е. държат се с тях като полу-хора ама те си мислят че това е временно и той ще се оправи ;)
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 2 дни писахте, че е Водолей, сега пишете, че е Везни, утре сигурно ще е Стрелец и т.н.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е но на него не може да се разчита за съжаление
2
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки мъж може да те носи на ръце, стига да не се превърнеш в неговите очи през годините от Сърна в ***!
1
6
 
15
 
! Отговори
Има нещо вярно преди 6 години
в написаното относно мъжа "Везни",но само при условие, че става въпрос за отношението му спрямо жената,която той е избрал да бъде негова съпруга или приятелка за сериозна връзка.Дори и тогава обаче, той няма нищо против да се грижите за него като за малко дете и, също като съвсем малките деца, не винаги ще се сети какви усилия ви костват на моменти тези грижи - няма да се сети да ви пощади.Ако не ви е избрал за съпруга,ще се държи като егоист-тепегьоз.Няма да ви щади нито физически,нито душевно