Мъжът Козирог – истинският джентълмен!

Какво е отношението на зодиакалния знак към жените?
15 яну 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
29
Мъжът Козирог – истинският джентълмен!
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер. Някой хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).
 
Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.

Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.
 
Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек. Нека видим кой е третият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце:
Козирог
 
Мъжът Козирог определено умее да угажда на своята дама и винаги има най-добрите попадения в комплиментите.
 
Способността на този мъж да поставя нуждите на своята любима пред своите е трогателна, като тя за него е пътеводна звезда.

-Мъжете от земния, кардинален знак може да бъдат наречени 'мъж по чехъл' от някои горделиви и егоцентрични Скорпиони или Лъвове, но те никога не биха могли да постигнат семейното щастие, което Козирогът създава.

Останалата част от характеристиката на мъжа Козирог - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е, че са страшно работоспособни и работливи, дори перфекционисти. Не са верни, просто гледат да не се развеждат, каквото и да им коства емоционално, само и само да не се пилеят имот и пари, защото са адски скъперници, супер пресметливи. Забавни за компания, но изобщо не са лесни за връзка. Не показват емоциите си и това е супер натоварващо. Очакват да ги превъзнасяш до небето за всичко, което правят.
18
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързо омръзва на жените. И дори не им липсват. Това се дължи на лошото им отношение и каприза. Много са груби и отблъскват.
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е Стрелците са лоши и тежки като характер.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това пък изобщо не е вярно!!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрелец е грубия. Ревнив до мозъка на костите си. Повече е скаран с половинката си отколкото да я обича и люби. Егоист. Самовлюбен. Безчувствен. Така извърша нещата че той е правия а вие виновната.Неуважителен,прикрит потен в 90% с това си поведение отблъсква. Нервен, Тома неверни. Не умението да обича и да се влюбва.Докато сте му "приятелка" в следващия момент сте му враг. Груб и безцеремонен.
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Вярно е! Пред хората е джентълмен и мил и любяш. Но в действителност е животно звяр. Крайно злонамерен и отмастиителен злобен и завистлив. Освен това те използва и е крайно нечестен. Лъже и изневерява. Изпитва удоволствие от това. Обича само себе си.Актьор играе го влюбен когато се налага за лична угоди и престиж. Скаперник. Егоист.
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Теб те прави *** като те лъже и ти изневерява. Излагате така пред хората. Но ти ако му направиш нещо подобно не може да го приеме. Наранява много хората които го обичат.Никога не е виновен и не търси извинение. Счита че той винаги е прав. Този джентълмен си го взима в пъти.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Някой хора казват" или "Някои хора казват" - моля Ви, пишете грамотно статиите си! Аз съм представител на тази зодия от женски пол. Не знам дали е от зодията, но неграмотността при представителите на журналистическата професия ме вбесява.Вярвам, че хората не могат да се генерализират по професиин (журналисти) или зодии (козирози). Мъжът ми е също Козирог - грижовен, отговорен, внимателен, семеен, домошар и инат:) А дали е само от зодията - не мога да зная:)
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж Овен е още по-грижовен. Търпи всичко и Уганда. Като види жената че не е в настроение я кара да се усмихва и нея дразни допълнително.
10
11
 
6
 
! Отговори
близнаци преди 6 години
Оооооо козирог !Имам такъв приятел който познавам от 10г и за това време не съм получила нито един дори и дребен подарък!Скъперници,алчни ,страхуваки се да не те изгубят заради собственото си удоволствие!
9
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирога е всичко друго, но не и джентълмен.
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле колко комплексарчета и нарциси са цъфнали тук. Някой козирог ви е бръкнал на дълбоко някъде. Така е - никога не се бъзикайте със Козирог, отмъщението е тежко и идва изневиделица.
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отявлен манипулатор, той рядко застава под светлината на прожекторите, освен ако няма ранени планети.Задкулисен играч, чийто смисъл на живота е да контролира и манипулира. Жени се САМО и единствено по сметка.Осигурява виско стандарт(обикновено) на семейството си но е емоционално ощетен от природата. Може да се поотпусне, ако срещне търпелива и влюбена жена, НО няма да и остане верен. Ще компенсира, както обикновено с пари и подаръци.Държи на родителите си и ако маминка не ви намира подходяща
6
25
 
10
 
! Отговори
Пълни бол шитове преди 6 години
Мъж Козирог... подигравателен, винаги знае най много, каквото и да прави го прави най добре ( според него), лицемерие до небесата, той е най умният ( според него), изключителен подмазвач, изневери хахахах колкото щеш...не знам кой е писал тази статия, но 100% няма идея що за животно е това ...или по скоро той самият е Козирог...никога ама никога мъж Козирог !!!!!!!
5
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжът Козирог е отговорен, работохолик и семейно ориентиран, много целенасочен и сериозен, дейна и аналитична натура, на него ноже да се разчита. Завистлив е качество, неприсъщо за него, твърде много е зает със собствените си дела, за да гледа в чуждата паница. За мен е най-подходящият.
4
6
 
2
 
! Отговори
незнам преди 6 години
женската или мъжката любов е по трайна знам че незнаете
3
6
 
1
 
! Отговори
не е за вярване преди 6 години
мис кукла на 4г.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прегледах заглавията на новините в днес. БГ от последните три-четири часа и съм потресенОстава ми да вия като вълк към луната...Няма къде да се коментират повече от една новина и затова си излизам мъката тукДано по скоро ми изтрият коментара
1
1
 
31
 
! Отговори
Х преди 6 години
Много мразя да чета латиница/шльокавица/маймуница вместо хубав, четим, разбираем български. 2017 е, а още има хора пишат по този отвратителен начин. И писането от телефон не е оправдание, всички опер.системи имат БГ език в опциите. Каквото и да прочета написано на шльокавица, моментално олеква, независимо какво е написано.