Мъжът Козирог – истинският джентълмен!

Какво е отношението на зодиакалния знак към жените?
15 яну 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
29
Мъжът Козирог – истинският джентълмен!
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер. Някой хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).
 
Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.

Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.
 
Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек. Нека видим кой е третият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце:
Козирог
 
Мъжът Козирог определено умее да угажда на своята дама и винаги има най-добрите попадения в комплиментите.
 
Способността на този мъж да поставя нуждите на своята любима пред своите е трогателна, като тя за него е пътеводна звезда.

-Мъжете от земния, кардинален знак може да бъдат наречени 'мъж по чехъл' от някои горделиви и егоцентрични Скорпиони или Лъвове, но те никога не биха могли да постигнат семейното щастие, което Козирогът създава.

Останалата част от характеристиката на мъжа Козирог - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари