Кой спорт е подходящ според зодията? (Част 2)

Някои хора много обичат да гледат спорт, но не и да го практикуват
21 яну 2018 11:15, Eкип на Teenproblem
4
Кой спорт е подходящ според зодията? (Част 2)
Снимка: Instagram

Обичате ли да спортувате? Дори да не сте най-големите фенове на физическото натоварване, вероятно може да се намери нещо, което да ви заинтригува.
 
Някои хора много обичат да гледат спорт, но не и да го практикуват. Има и такива, които предпочитат да участват в играта, а не да седят пред телевизора.
 
Най-много обаче са онези, които просто искат да отслабнат и да се стегнат и знаят, че за съжаление ще им се наложи да се раздвижат.

Ако сте от този тип и не се сещате за нито едно упражнение или спорт, които могат да ви бъдат приятни, може би просто не сте се сетили за нещо подходящо. Астрологията може да ни даде идея какво би ни харесало, според нашия характер.
 
Вижте вторите 6 зодиакални знака и техните спортни предложения:

Везни
 
Везните обичат да се движат, но срещат затруднение в спазването на определен график. Ето защо посещението на организирани тренировки няма да е лека задача.
 
Въздушният знак има моменти, в които кипи от ентусиазъм и енергия и много иска да потренира, но ако реши, че го мързи просто ще пропусне часа си за спорт.
 
Подобно отношение предполага Везните да се ориентират към самостоятелни занимания, но за съжаление на тях винаги им е скучно и имат нужда от компания.
 
Всичко това много усложнява положението и затова те просто се отказват от всякакви тренировки, но решение има.
 
Добре е да потърсят някой съмишленик и двамата да се уговарят за тичане, каране на колело, разходки, посещение на фитнеса или някакъв спорт, когато имат настроение и желание.

Останалите зодии и подходящият спорт за тях - четете в TeenProblem.net


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.