Топ 3 на зодиите, които не показват чувствата си

Намирате ги за мистериозни, загадъчни и привлекателни
26 яну 2018 18:00, Eкип на Teenproblem
6
Топ 3 на зодиите, които не показват чувствата си
Снимка: Instagram

Дразнят ли ви хора, които не показват чувствата си? Които често изглеждат равнодушни към вашите емоционални изблици и не са любители на любовните обяснения и жестове? Или пък ги харесвате, намирате ги за мистериозни, загадъчни и привлекателни?

Според астрологията доколко един човек показва своите чувства зависи от неговата зодия. Нека видим кой обича да се прикрива и защо го прави:
 
1. Стрелец
 
Стрелците много обичат да се усмихват. Обикновено това е първоначалната им реакция на всичко, което се случва около тях. Вероятно това е някакъв вид защита, която цели именно това – да не покаже техните емоции.

Огненият знак никак не си пада по любовните обяснения, защото те му звучат някак изкуствено, натруфено и лъжовно. Той избягва да демонстрира крайни емоции и чувства, защото не иска да изглежда че преиграва и да става център на внимание.

Също така Стрелецът е наивен, впечатлява се лесно, но и се разстройва лесно. Затова опитва поне външно да остане равнодушен към хорските приказки и действия. Понякога той дори е смятан за повърхностен, безчувствен и безгрижен, но истината е съвсем друга.

Останалите зодии, които не показват чувствата си - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се спряхте с някакви общо-философски глупости. Интересно при приблизително над 600 милиона от всяка зодия, как може да се вадят някакви наблюдения и като нещо не излиза, се превключвт допълнителни простотии. Най-малкото хората са живели в различна среда, имали са различно възпитние и различни събития са се случвали в техния живот.
5
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирог и също са без чувствени. Не ги знам подобни хора. Как очакват другите да разбират че имат. Чувства.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Има! Как мечката гушка мечето показва своята любов към мечето. Животните показват своите чувства, но хората един към друг не. Толкова са безсърдечни и без любовни.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са без чувствени стрелците. Не знаеш кога се базира, кога се подиграва, кога е сериозен. Бездомни и без чувствени. Никой не им е наясно с чувствата всъщност.
2
0
 
26
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
снимката какво общо има със статията?
1
4
 
22
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
не показва чувства, вадя стрелата и да ми я барате журналятаааа