Топ 4 кардинални зодии: Кои и какви са те

Пълна характеристика на представителите на тези знаци
28 яну 2018 12:29, Eкип на Teenproblem
10
Топ 4 кардинални зодии: Кои и какви са те
Снимка: Instagram

Кардиналните зодии са Овен, Рак, Везни и Козирог. Те имат различни стихии, но ги обединява желанието им да водят, да бъдат начело.

Всяка една от тях опитва да стигне до властта, те имат лидерски качества и не могат да се примирят с позицията на подчинени.

Дали в семейството или в работната среда, тези четири знака се борят за надмощие. Техните идеи трябва да бъдат наложени на всяка цена, независимо дали методично, като Козирога или на момента – като Овена.

Какви са кардиналните знаци:
 
1. Винаги първи
 
Овен, Рак, Везни и Козирог са много амбициозни. Щом си поставят някаква задача, те се борят докрай и не се отказват.
 
Овен

Овните не се примиряват с второто място, освен това трябва да бъдат единствени. Като първия знак от зодиака, те са пълни с нови идеи, но умеят и да поведат другите след себе си, както и да ги нагърбят с много задачи. Огненият знак винаги се превръща в лидер на една група и държи неговите убеждения и решения да бъдат наложени на момента.

Останалите кардинални знаци и какви са те, четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам в клозета.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, няма такъв момент в който да не поема отговорност, и всичко с което се захвана го довеждам до край. какво стана спортиста не ти ли пусна ?
5
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рак са хлъзгави,хитри и подлички.Мъжете са путкопоклонници-повечето.Козирозите са амбициозни и груби също така са и без други качества.Искат да са над другите и да го постигнат със сила и насилие.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕлкаКозирога, най-вероятно, ще стане спортен мениджър и ще дърпа конците на успелите си конкуренти.Везните никога не нападат първи, ако нямат проблемни моменти в хороскопа.За разлика от завистливите обкръжаващи ги "..." поставят на мястото си парчета, които дълго и упорито са се опитвали да изграждат имидж и да трупат пари на тяхна сметка.Плащат веднъж, ама се помни.Само отчаян *** и комплексар леле първото място.
3
7
 
15
 
! Отговори
Елка преди 6 години
Познавам един супер компексиран младеж Козирог, който се напъваше да става професионален спортист. Момчето просто няма нито данни, нито качества, нито воля и дисциплина, но се напъва иначе...След няколко години неуспехи на всички състезания се започна: те състезанията са нагласени, те другите взимат допинг, а аз не, те това, те онова...Тези 4 зодии никога не поемат отговорност за собствените си действия и все другите са виновни, дори за собствените им грешки.А Везните са и меркантилни...
2
9
 
9
 
! Отговори
Глупости! преди 6 години
Овцата скланя рога пред Стрелеца, Везните са подли и дипломатични, а за интригите на Рака не ми се пише. И не познавам ни една водачка, хаха
1
19
 
12
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
И затова използват всякакви подмолни методи, интриги, лицемерие и манипулации.Това са дефакто 4-те най-манипилативни зодии, кълни със завист и злоба към чуждия успех :)