Близнаци, Дева, Стрелец и Риби: Какво прави уникални подвижните зодии?

С какво са толкова специални?
29 яну 2018 21:02, Eкип на Teenproblem
7
Близнаци, Дева, Стрелец и Риби: Какво прави уникални подвижните зодии?
Снимка: Instagram

Подвижните зодии са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Това, което ги обединява е, че са лесно приспособими към промените и много гъвкави. Те умеят да влязат чудесно във всяка роля, която съдбата им отреди, защото ще се нагодят към обстоятелствата и характера на другите. Ето какви още са те:
 
1. Комуникатори

 
Подвижните зодии са дарени с уникалното умение да свързват другите и въпреки че това ги прави много обичани и ценени, те често се оказват между чука и наковалнята при конфликт. От тях излизат добри изпълнители и работници. Те биха се представили чудесно и в ролята на водач, но само ако има някой, който да ги напътства и подкрепя.
 
2. Обичат да се сърдят
 
Близнаци, Дева, Стрелец и Риби често негодуват, че не са изслушвани и се чувстват незначителни – те много обичат да се сърдят. Тяхното мнение рядко успява да се наложи, защото подвижните знаци не са последователни и упорити и лесно се отказват от захванатите задачи и цели.

3. Непостоянни и променливи
 
От тях всичко може да се очаква. Подвижните знаци много лесно взимат решения, а не след дълго ги променят най-безцеремонно. Те са нетърпеливи и искат да вървят в някаква посока, без значение дали е грешната.
 
Характерът на тези хора може да претърпи невероятни промени и то неведнъж в живота. Може да познавате една Дева или Стрелец като безпардонен, груб и несериозен човек, а срещайки го години по-късно да откриете, че той вече е внимателен, мил и много отговорен.

Останалите характеристики на подвижните зодии и с какво са те специални - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
тръц; преди 6 години
До мръц до тръц;Ако желаеш мога да ти пращам от моя голям труд на части на части, да си го публикувате от време на време. Безплатно, само за собствена радост.
5
2
 
2
 
! Отговори
мръц до тръц; преди 6 години
Нищо не плащат , задължение им е да публикуват части от нечии голям труд по темата , сигурно им е вменено с допълнително споразумение към трудовия договор или трудовата характеристика. Само Мишето пише от сърце по онази тънката част ... тя ми е любимка . I love you!
4
3
 
7
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
елате да видите как се движи .... стрелата ми
3
2
 
3
 
! Отговори
Ирландия преди 6 години
До Анонимен 1Да бе, знаем че Борисов е Близнаци.
2
2
 
9
 
! Отговори
тръц; преди 6 години
Колко плащат за тези бози?
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Близнаци надалече.