Любовен хороскоп за 29 януари - 4 февруари

Каква ще бъде тази седмица за всяка зодия?
29 яну 2018 18:52, Eкип на Teenproblem
2
Любовен хороскоп за 29 януари - 4 февруари
Снимка: Instagram

Овен
 
Подходящ период за уреждане на някои различия и спорове от личен характер. Първоначално може да ви обхванат съмнения дали да разговаряте по „горещите“ теми, но при всички случаи няма как да оправите нещата, ако не проявите инициатива. Не всичко, което чуете от него/нея ще ви хареса, обаче ще ви накара да се замислите над два въпроса: искам ли тази връзка и има ли смисъл да я продължавам.
За необвързаните предстоят интересни преживявания. Може би най-после някой, който от доста време показва силен интерес към вас, ще се престраши и от леки намеци ще премине към по-настойчиви действия.
 
Телец
 
Вниманието ви ще е ангажирано много повече с текущите занимания и в частност с възможностите да се забавлявате. При това ще се чувствате по-приятно, ако се забавлявате в компанията на ежедневните си приятели или близки роднини (братя, сестри), отколкото в присъствието на гаджето си. Ситуацията е неблагоприятна за него/нея и ще породи съмнения, съпроводени с болезнени въпроси или атакуващи СМС-и. По-добрата тактика е да не реагирате, в противен случай може да се стигне до остри реплики и раздяла.
Необвързаните и през тази седмица ще си останат такива. Прекалено взискателни са и вглъбени в себе си. Едва ли някой ще успее да привлече вниманието им, освен ако не ги покани на разходка, съчетана с нещо вкусно за хапване.
 
Близнаци
 
Помислете добре дали връзката ви, такава каквато е в момента, ви харесва. Вероятно ще установите, че отношенията са доста скучни и лишени от живителни емоции. Вземете инициативата в свои ръце. Променете леко външния си вид, предложете идея за развлечение в свободното време, която да е различна от кино, разходка или виртуално състезание на плей-стейшъна. Следвайте въображението си. Ако нищо не се получи, може би е време да промените обекта на интереса си.
Необвързаните ще имат доста интензивни конакти и един от тях ще ги заинтригува повече от другите. Отношенията може и да не се задълбочат, но първоначалните емоции за известно време ще ангажират съзнанието им.

Останалите зодии и какво ги чака тази седмица - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не е Божо Митрев на фотото, или братчед му.