Страховете, които ви тревожат при нова връзка

Вижте Топ 7 на страховете и съмненията
29 яну 2018 20:22, Екип на Tialoto.bg
3
Страховете, които ви тревожат при нова връзка
Снимка: pexels.com

След като премине първоначалният момент в едно партньорство и всичко започва да се нарежда, дори най-съвместимите двойки вероятно ще имат случаи на съмнения. И за щастие много от тревогите в една нова връзка са напълно нормални.

Това, което повечето хора забравят е, че напасването с човека до вас може да отнеме известно време. И в едно съжителство има и плюсове, и минуси.

Сексоложката Ирен Фех отбелязва пред Elite Daily, че "новите връзките са вълнуващи, но също са и страшни за повечето хора". Вашите предишни преживявания също имат някакво влияние върху страховете и тревогите в настоящето.

Ето и кои са най-често срещаните притеснения в една нова връзка и как открито да говорите за тях, за да поставите солидна основа за бъдещето.

1. Нещата няма да проработят

Новите взаимоотношения имат голям потенциал да носят любов и радост, тъй като те носят риска от отхвърляне, болка и уязвимост, обяснява Фех. Да се страхуваш, че нещата няма да се получат, както вероятно се е случвало в миналото, е напълно рационално мислене - този риск идва с всяка една връзка. Но истината е, че не сте същите, каквито сте били в миналото. Всеки, който е преживял болка, има известно лично израстване. И вашето минало със сигурност не трябва да диктува вашето бъдеще.

Вижте кои са останалите вTialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: страховелюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
От трън, та на глог
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаеш на какво попадаш това е