Творците в живота: Най-креативните зодии са...

Творческият поглед представя живота в различна светлина
29 яну 2018 19:07,
9
Творците в живота: Най-креативните зодии са...
Снимка: pexels.com

Творческият поглед представя живота в различна светлина, а понякога дори може и да го обясни по-добре. Хората, които го притежават, могат да изразят себе си и това, което вждат и усещат, по уникален начин.

Креативните хора мислят извън рамката и виждат нещата по напълно различен начин. На тях най-често принадлежат иновативните идеи. Този твирчески подход е силно изразен сред представителите на някои зодиакални знаци.

Кои са най-креативните в зодиака?

Телец

Родените под този знак кипят от енергия и винаги успяват да я насочат към създаването на нещо. Всъщност те могат да създадат всичко – картина, история, интериорен дизайн.

Най-хубавата част е, че вярват в себе. Телците са сигурни, че всичко, което започнат, ще бъде завършено, и то по най-добрия начин.

Един от най-известните представители на зодия Телец е Шекспир.

Вижте останалите креативни зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
научи се първо да пишеш, мой човек, че от злобата която изпитваш явно не можеш да скалъпиш и едно смислено изречение...голямото предимство на телеца е, че обича хората, а вие знаете само да мразите!
7
3
 
2
 
! Отговори
Телец преди 6 години
Този ***,нагъл гадно същество което е написал заради този човек (зодия) себе си ли лансира
6
1
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
имам наблюдения върху зодия телец и дева- при тях мога да кажа, че има креативност, но за лъв- не.Те са хора, на които винаги съм разчитал, с интересни идеи и различен поглед върху нещата- винаги са се оказвали прави за много ситуации...за мен те са верни приятели преди всичко!
5
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 6 години
абе кво сте седнали да ми пишете някви измислени историйки, дето никой не го интересуват? Като ви е яд на някоя от зодията не можем да ви помогнем! И запомнете, че злобното драскане срещу този и онзи НЕ е форма на креативност!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшни глупости!
3
5
 
7
 
! Отговори
Креативни ли? -2 преди 6 години
Лъвицата е с диплома без покритие, баща й е бил професор в съседен факултет. Сама се хвали как й е уреждал да си вземе изпитите, като се явява на изпити не с цялата група, а в приемните часове на съответните преподаватели. Налага се да я носим на гърба си, Големият шеф я включва в най-добрите проекти, а тя нищо не прави, просто присъства и взима заплата.Един от по-дребните шефове е Дева - мени си политическата окраска според това кой е спечелил изборите, мързелив добряк-безделник на заплата.
2
4
 
8
 
! Отговори
Оооох, креативни ли? преди 6 години
Щом видях кои са, в съзнанието ми веднага изплуваха три образа, които се наложи да търпя години наред.Големият шеф, Телец - много страхлив, изключително подъл, с необяснимо уродлив егоизъм. Допусна да се случат най-различни несправедливости, които осакатиха кариерното развитие поне на десетина човека, само да не развали настроението на злосторниците, които са нечии протежета. Съвсем малко беше нужно, за да ги сложи на мястото им!Мързелива и нагла Лъвица - некадърна колежка със силни протекции
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съ зодия (и ***) водомер и понякога електромер.