3 съвета, с които да накараме мъж да се влюби в нас

Как да му повлияем в наша полза?
30 яну 2018 22:15, Eкип на Teenproblem
15
3 съвета, с които да накараме мъж да се влюби в нас
Снимка: Instagram

Позната ли ви е следната ситуация: Харесвате някой, който понякога проявява интерес и тъкмо ви се струва, че ще се получи и той се отдръпва и започва да се държи студено, странно или просто не ви обръща никакво внимание...
 
Всички сме минали през това – ужасно е. И всички сме чували съветите на близки приятели, като например да не го търсим, да не говорим с него, да не показваме заинтересованост.

И вие решавате да го направите – да не ви пука вече, и като чели в началото започва да има ефект, но не за дълго. Защо се получава така?
 
Липса на увереност
 
Увереността е най-голямото оръжие, което можете да си представите. Когато вашите приятели ви казват да не ви пука и това донякъде помага, всъщност по този начин вие демонстрирате някаква увереност, но много бързо става ясно, че това е само маска.
 
Какво да направим?
 
1. Дръжте се към себе си така, както мечтаете той да се държи с вас
 
Цялото това внимание, което ви се иска той да ви дава? Дайте си го сами. Какво толкова може някой друг да направи за вас, което вие сами не можете? Ако се научите да откривате всички вълшебства в себе си, това ще проличи, и в очите на другите ще станете интереси.

Останалите съвети за това как да накараме един мъж да се влюби в нас - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: любоввръзкивлюбоване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никого на нищо не "карам".Накарания лесно се "разкарва".Тупотии. Освен ако не сте бройкаджийка, разбира се
5
6
 
7
 
! Отговори
Киро Хикса преди 6 години
Ако жената е грозна, всичките напътствия от статията имат стойност по-малка от едно врабчешко ***. Aко жената е хубава и възбужда и привлича един мъж, то тогава няма смисъл да ви четем писаниците, да ви кликаме на линковете и да ви трупаме трафици!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"перчат"
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кратуне, това го пише мъж не жена. На пътя му се печат, дори.
2
4
 
2
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
До 4. Какво куче, каква тояга? Това не е някаква борба за надмощие. Ако гледате така на нещата, ще се чудите защо мъжете все ви зарязват и накрая ще се превърнете в огорчена и наранена жена.
1
6
 
4
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Абсолютни глупости. Казвам го от позицията на мъж. Не си губете времето да се правите на независима и секси. Най-много да ви категоризират като "кифла".