3 съвета, с които да накараме мъж да се влюби в нас

Как да му повлияем в наша полза?
30 яну 2018 22:15, Eкип на Teenproblem
15
3 съвета, с които да накараме мъж да се влюби в нас
Снимка: Instagram

Позната ли ви е следната ситуация: Харесвате някой, който понякога проявява интерес и тъкмо ви се струва, че ще се получи и той се отдръпва и започва да се държи студено, странно или просто не ви обръща никакво внимание...
 
Всички сме минали през това – ужасно е. И всички сме чували съветите на близки приятели, като например да не го търсим, да не говорим с него, да не показваме заинтересованост.

И вие решавате да го направите – да не ви пука вече, и като чели в началото започва да има ефект, но не за дълго. Защо се получава така?
 
Липса на увереност
 
Увереността е най-голямото оръжие, което можете да си представите. Когато вашите приятели ви казват да не ви пука и това донякъде помага, всъщност по този начин вие демонстрирате някаква увереност, но много бързо става ясно, че това е само маска.
 
Какво да направим?
 
1. Дръжте се към себе си така, както мечтаете той да се държи с вас
 
Цялото това внимание, което ви се иска той да ви дава? Дайте си го сами. Какво толкова може някой друг да направи за вас, което вие сами не можете? Ако се научите да откривате всички вълшебства в себе си, това ще проличи, и в очите на другите ще станете интереси.

Останалите съвети за това как да накараме един мъж да се влюби в нас - четете в TeenProblem.net


15
Още по темата: любоввръзкивлюбоване
Още от Ако щете - вярвайте
8 съвета за любовта, но дадени от мъже
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никого на нищо не "карам".

Накарания лесно се "разкарва".

Тупотии. Освен ако не сте бройкаджийка, разбира се
5
4
 
7
 
! Отговори
Киро Хикса преди 3 седмици
Ако жената е грозна, всичките напътствия от статията имат стойност по-малка от едно врабчешко лaйнo. Aко жената е хубава и възбужда и привлича един мъж, то тогава няма смисъл да ви четем писаниците, да ви кликаме на линковете и да ви трупаме трафици!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"перчат"
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кратуне, това го пише мъж не жена. На пътя му се печат, дори.
2
2
 
2
 
! Отговори
Кратун преди 3 седмици
До 4. Какво куче, каква тояга? Това не е някаква борба за надмощие. Ако гледате така на нещата, ще се чудите защо мъжете все ви зарязват и накрая ще се превърнете в огорчена и наранена жена.
1
4
 
4
 
! Отговори
Кратун преди 3 седмици
Абсолютни глупости. Казвам го от позицията на мъж. Не си губете времето да се правите на независима и секси. Най-много да ви категоризират като "кифла".