5 закуски, които да избягваме, ако искаме да отслабнем

С какво не трябва да започваме деня. Вижте!
30 яну 2018 20:25, Eкип на Teenproblem
4
5 закуски, които да избягваме, ако искаме да отслабнем
Снимка: Instagram

Очевидно поничките не са най-добрият вариант, но има и други грешни храни, които ще ви изненадат.

Здравословната закуска, която би ви помогнала да отслабнете, трябва да съдържа протеини, фибри и някои мазнини. Ето кои храни е добре да избягваме сутрин:

1. Сок
 
Независимо дали става дума за фреш или купен от магазина натурален сок, той съдържа хранителни вещества, които повишават имунната система, но има и много калории без фибри и белтъчини. Вместо сок опитайте с протеиново смути, което също е много освежаващо и лесно да приготвяне - протеинов прах, кисело мляко и малко авокадо или ядки, за да добавите полезни мазнини.
 
2. Закуски с овесени ядки
 
Овесените ядки изглеждат здравословен избор, но съдържат много кленова, кафява захар или ябълкова канела, която няма да помогне на фигурата ви. Може да си купите обикновен овес и чиа, а като добавите мед ще получите много вкусно и здравословно меню.

Останалите закуски, които трябва да избягваме, ако искаме да имаме перфектно тяло - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
De преди 6 години
Банци, боза, палачинки, хоум фрайс, хаш браунс, наденички, бекон, пържени филийки, понички, саламки, кифли с мармалад и със силикон (ама не за закуска).... та това е .. аз човек ли съм или веган.
2
1
 
7
 
! Отговори
ined преди 6 години
Нищо не казват за шкембе чорбата - значи може
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Несръчен опит за разумно напътствие .Автора явно освен другия ,няма и житейски опит.Пия прясно изтискан сок/най различен с фибрите барабар/закусвам елда,овесени ядки,варено яйце и резултата е на лице. За мекици,баници и бюреци е ясно но за ядки сокове и семена???А и човек не трябва да е абсолютен аскет,а всичко с мярка