8 съвета за любовта, но дадени от мъже

Какво имат да кажат силните половинки по темата?
30 яну 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
13
8 съвета за любовта, но дадени от мъже
Снимка: Instagram

Вярвате или не, те искат да се влюбят отново – точно като вас.
 
На всеки му се е случвало да бъде с разбито сърце. Търсейки любовта, понякога се разочароваме и страдаме, но какво получаваме от това? Опит.
 
Жените по-често са способни да говорят за своите чувства, защото като цяло това е прието за нормално в обществото. Но какво могат да споделят мъжете?
 
1. Действията говорят повече от думите

 
"Обърнете внимание на това, което хората правят, а не какво говорят. Ако някой иска да прекарва време с вас, той ще го направи свой приоритет и ще намери време – не бива да се примирявате с по-малко от това".

2. Търпението е ключът
 
"Бъдете търпеливи. Загубих няколко добри момичета, защото те искаха да бъда с тях постоянно, а аз градя кариера. Работя това от 3 години, наистина ли си мислите, че ще станете най-важни за мен след първата среща?"

3. Доверете се на инстинкта си

 
"Този тих глас, който ви казва, че нещо не е наред, дори когато не можете да определите точно какво.. този глас е по-умен – послушайте го".

Останалите съвети за любов, дадени от мъже - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: мъжелюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Елка преди 6 години
Мъжете дават такива "съвети" само когато ги изоставят тях!Иначе ако те изоставят жената, изобщо не се замислят и продължават безчувствено напред.Обикновено изоставянето на някой мъж идва като разплата заради предишни негови прегрешения - който разбива сърца, ще падне с разбито сърце някога.В природата винаги има баланс.И не им се вярва, че точно на тях им се е случило да спрат да ги обичат - нали са супер пичове :)
4
1
 
1
 
! Отговори
Леле преди 6 години
явно рентегови лъчи ти излизат от очите щом за теб това е "явно"
3
5
 
14
 
! Отговори
леле преди 6 години
Какво сте го написали това заглавие все едно е изненадващо мъж да дава съвети за любов? Жените обичат да бъдат развалнувани от чувства, но да обичат това е много рядко. Те са много по коравосърдечни от мъжете по принцип, особено в България.Те много добре знаят как някои мъже търсят романса по наивен начин, и ако го играят като паяк плячка.. та ако има някой който разбира от любов това са мъжете. Това още древните гърци са си го знаели и наблюдавали. Другото са модерни илюзии и изкривявания.
2
2
 
8
 
! Отговори
Девети мъжки съвет преди 6 години
В цъфналата ръж, дръж!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато чувствата не са ваши към даден човек, любовта към него, обичта която изпитвате. Не на някой друг! Пишете севъзможни неща по отношение кой как да обича и да загърби съществуващата си обич. Като сте толкова ерб, ап загърбете вие любовта си към някого. Спрете да го обичате! Лесно е да давате съвети, когато чувствата и претисненията не са ваши!!!!