Камила Кабело: Задръж интервюто, намествам гърдите!

Изпълнителката на "Havana" изненада репортер
30 яну 2018 22:35, Eкип на Teenproblem
10
Камила Кабело: Задръж интервюто, намествам гърдите!
Снимка: Instagram

Изпълнителката на "Havana" може да е антисоциална, както сама казва, но явно никак не е срамежлива, защото нищо не я спира да намества гърдите си по време на интервю.
 
Тя каза на репортера: "Чакай малко, трябва да си наместя циците – ето, готово! Сега е по-добре".

Камила (20) сподели видео от инцидента в своя Instagram профил. Тя го озаглави: "Трябва да има свят за наместване на сутиени - жените с малки ще ме разберат".
 
Междувременно Камила говори за имигрантите на наградите "Грами". Брюнетката използва повода да подчертае тежкото положение на децата на нелегални имигранти, които се борят да останат в САЩ.

Още по темата можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
"Имиграцията отдавна е към изтока??? !!!"Тва от кой точно прозорец на Карлуково го гледаш?А ***?
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тая Хамериканска пропаганда- там много отдавна са фалирали и са стигнали дъното- виж БРИКС- вижте им високите минимални заплати- започващи от 217 лева до към там някъде- емиграцията много отдавна е към изтока, а не към бедна, фалирала и антисоциална Европа. Богата Русия направи последната олимпиада на цена колкото всички олимпиади до сега, а после пропаганда, че гладували- да бе .
3
0
 
26
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Междувременно Камила говори за имигрантите на наградите "Грами". Брюнетката използва повода да подчертае тежкото положение на децата на нелегални имигранти, които се борят да останат в САЩ.======Ами като е толкова тежко положението на децата на нелегалните имигранти в Америка - да си се приберат в родината си, където са си граждани и там ще им е по-леко! В крайна сметка никой не ги е канил в Америка и са там НЕЛЕГАЛНО! Не забравяйте - Обама напусна къщата!
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВероникаВсе тая !
1
2
 
19
 
! Отговори
Вероника преди 6 години
Името й се произнася Кабейо. Не Кабело.