При провал в любовта: Как да се съвземем?

Четири eфективни стъпки към щастливата връзка
30 яну 2018 20:58, Екип на Tialoto.bg
5
При провал в любовта: Как да се съвземем?
Снимка: Pixabay

Престанете да се самосъжалявате

Говори се много за комплекса на жертвата, но все пак някои хора, често несъзнателно, изпитват някакво неразбрано удоволствие, поемайки пътя на страдащия.

Разбира се, винаги е тъжно, ако романтичната история приключи не по най-успешния и желан начин, но всяка мъка трябва да има мярка. Важно е не само да спрем да обвиняваме света за нашите проблеми, но и да се научим да носим отговорност за собствените си действия, за да можем да ги анализираме.

В крайна сметка при повечто случаи за раздялата са отговорни и двамата партньори. Осъзнавайки това, ще постъпвате по-мъдро в следващите връзки и ще израствате и в собствените си очи - да, направих грешка, не всичко е съвършено, но това е моят живот.

Ето още три стъпки към щастлива връзка, които предлага сп. Elle.

Разберете целта си

Помислете каква цел преследвате, когато влизате в една връзка? Тук е важно човек да бъде честен със себе си и да не се самозаблуждавате. Разбира се, повечето хора казват, че искат партньор до края на живота си. Но ако погледнете малко по-дълбоко, може да откриете, че това не е вярно, а в действителност сте искали по-романтично приключение. И не се страхувайте от вашите желания -  натрупването на опит и удоволствието също са достойни цели. А и така ако не се получат нещата, след раздялата можете да стигнете до много успокояващото заключение, че сте получили от тази връзка всичко.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: любовсъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не става - багажа, вратата, пътя и айде за хляб.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ставам поп и готово!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смахнати, какви са тия провали??? означава просто никога не те е обичал, а аз пък такива не ги обичам също!!!