3 причини жените да мразят сутиена. Защо се случва?

Трябва да е удобен, стегнат, с хубав дизайн, обаче...
31 яну 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
60
3 причини жените да мразят сутиена. Защо се случва?
Снимка: Instagram

Перфектният сутиен – една мечта, която никога няма да се сбъдне..
 
Той трябва да бъде удобен, да прави гърдите по-големи и стегнати и да има хубав дизайн, но възможно ли е да имаме всичко това?
 
Никой мъж никога няма да разбере защо се налага сутиенът да се сменя в последния момент и как е възможно една жена да бъде толкова изнервена, защото й е неудобен и няма търпение да го свали. Ето кои са трите причини да мразиш сутиена:
 
1. Неудобен e
 
Много жени се оплакват от болки в гърдите или ребрата, след като цял ден са носили досадния сутиен. Защо изобщо продължават да слагат банели на всички модели, след като дамите масово ги махат?
 
Но за съжаление дори и без тях сутиенът си остава едно мъчително задължение. Ето защо всяка нормално жена бърза да се отърве от него в първия удобен случай, или най-добре – да излезе без него!
 
2. Вижда се
 
Купувате си рокля и с нетърпение я обичате за излизане, но сутиенът – вижда се.. И след като смените всички налични модели и се окаже, че никой не е достатъчно подходящ, остава да изберете по-малкото зло – борбата със силиконовите презрамки или.. друга рокля.

Кои са останалите причини, заради които жените мразят сутиени - четете в TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: бельосутиенсутиени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Женските гърди увисват от земното притегляне, както и от отслабващите мускули.Съвсем нормално. Сутиенът е измислен във Франция. Вече и от там не се препоръчва, защото мускулите отслабват, когато някой друг им върши работата, а именно да поддържат бюста във форма. Сутиен по поръчка струва доста скъпо, но си заслужава при големите гърди, за да не се навеждат жените напред от тяхното тегло.
5
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе на мене най-хубаво ми е, след работа жената да каже, че цял ден я е стягал сутиена и трябва да масажирам. АЗ като добър мъж какво да правя съгласявам се.
4
2
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Аз винаги съм се чудил защо жените носят сутиени? Сигурно ги е страх да не им увиснат циците. Явно не знаят че всъщност увисването се дължи най вече на слаби гръдни мускули, застоял начин на живот, наднормено тегло и лошо хранене. Особено лошата храна води до лоша и суха кожа която във времето загубва еластичността си по бързо от нормалното.
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една кошница глупости изписани. Със същия ефект може да се напише, че гащите са неудобни. Ами като не си подбереш подходящия модел и размер, всичко може да е неудобно. А сутиена си е нужен, особено при големи гърди, щото иначе след десетина години може да се наложи да си ги запасват в чорапите. Пък и не е комфортно да се люшкат.
2
7
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Омразен цицник...
1
3
 
16
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 1Ако и ти стоят прави без ластици,...ауухххх