Как да свалиш жената според зодията й? (2 част)

Някои дами харесват повече опознаване и приятелски срещи
1 фев 2018 21:10, Eкип на Teenproblem
8
Как да свалиш жената според зодията й? (2 част)
Снимка: Instagram

Харесвате някое момиче, но се чудите какво да направите, за да я впечатлите? Някои дами харесват повече опознаване и приятелски срещи, докато други губят интерес при по-продължителни платонични отношения, но какъв е точният подход към вашата любима?
 
Как да впечатлите дамите от вторите 6 зодиакални знака:
 
Везни
 
Жените от тази зодия ще се впечатлят от доброто ви сърце. Покажете й, че сте състрадателен, мил и обичате да помагате на другите. Везните са много справедливи и няма да приемат някой, който се отнася незаслужено зле с околните. Ако й покажете вашата нежна страна, ще се изненадате колко лесно може да я впечатлите и трогнете.
 
Скорпион
 
Дамите Скорпионки харесват позитивни мъже, с които се чувстват приятно и комфортно. Те имат нужда от партньор с лек характер, който не обича да драматизира и да създава напрежение, а умее да ги разтоварва и успокоява. Буйният нрав на водния знак се нуждае от сигурен пристан, където да намери утеха и разбиране.
 
Стрелец

 
Жените от този знак се впечатляват от мъже със силна индивидуалност и лидерски качества. Покажете й, че владеете положението и тя ще ви се довери. Стрелците имат нужда да се възхищават от партньора си – покажете й, че сте достоен за това. Няма да навреди и да я развеселите, жените Стрелци обичат да се смеят, макар че трудно успяват да се отпуснат в забавления.

Останалите зодии и как да свалим жена от тях - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебелия портфейл. За да ти го изтъни и да ти бие шута, търсейки друг с дебел портфейл.. Кръговрата на живота....
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има само 2 начина да се свали жена: с ляв прав или с десен прав. Има някои ултраси използват маваши, ама те са рядкост.
3
1
 
4
 
! Отговори
Уточнения преди 6 години
До ШибиРибиВ твоето четирибуквие ли да се извърши въпросното действие?Значи и ти си привърженик на Истанбулската конвенция, защото осмисляш пола си по нетрадиционен начин и си присвояваш социални роли, които подхождат на природния пол, противоположен на твоя.
2
2
 
1
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия! Кое му е сатанинското?-Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Написаното относно стрелкини и козирогини е абсолютно вярно!