На тези професии - бойкот. Иначе - развод

Вижте кои не са подходящи за семеен живот...
2 фев 2018 22:19, Екип на Tialoto.bg
1
На тези професии - бойкот. Иначе - развод
Снимка: pexels.com

Хората често оправдават развода си с различни фактори като изневяра, липса на комуникация, недостатъчна тръпка/страст. Оказва се обаче, че доста сериозна причина за края на брака ви може да бъде и вашата професия. Скорошно американско изследване на U.S. Census Bureau's Five-Year American Community Survey показва, че 30,8% от браковете приключват с развод. А фактор за това може да бъда и работата ви. Ето кои професии се свързват с най-висок процент на разводи:

1. Управител на казино (52,9%)

Това е най-опасната професия за вашия брак, а причините са логични. Хората на подобна позиция са изложени на куп изкушения – алкохол, сексапилни жени, хазарт. Напрежението също е голямо, тъй като се работи основно нощем и с много пари, което често прави хората по-неустойчиви на въпросните изкушения.

2. Барман (52,7%)

Едва ли се изненадвате, че втората най-заплашителна за семейния ви живот професия е барман. Тя включва много нощни смени, много пияни жени и срещи с интересни и дори опасни хора. Барманите често влизат и в ролята на психолози, като задушевните разговори с тях предразполагат за изневяра.

Вижте останалите зодии неподходящи за семеен живот в Tialoto.bg
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От констатациите, направени вследствие на това изследване излиза, че жените с професия стриптийзьорка и мъжете с професия жиголо не се развеждат чак толкова често.