Топ 3 на зодиите, които се отказват от любовта

Овен, Скорпион и Водолей стискат до последно, не се предават
2 фев 2018 22:46, Eкип на Teenproblem
9
Топ 3 на зодиите, които се отказват от любовта
Снимка: Instagram

Има хора, които могат да преглътнат всичко – за тях най-важното е да запазят своята връзка на всяка цена. Знаци като Овен, Скорпион и Водолей никак не обичат да се отказват и се борят до последно, но понякога се оказва, че любовта отдавна си е отишла.
 
Има и други – такива, които много лесно могат да си тръгнат, и то не за защото не могат да обичат.
 
Ето кои зодиакални знаци се отказват лесно от любовта:
 
1. Стрелец
 
Стрелците не биха могли да виреят във връзка, където се чувстват потиснати, ограничени или пренебрегнати. Те са философски настроени и когато преценят, че едни отношения не носят щастие на нито един от партньорите, предпочитат да си тръгнат.
 
Освен това ценят свободата много високо и не биха могли да я заменят за връзка, която не върви достатъчно добре. Стрелците не обичат скуката – тя ги убива. Монотонните отношения ги депресират, защото често имат нужда от емоции и приключения.
 
2. Лъв
 
Лъвовете умеят да правят хубави изненади и да накарат партньора да се чувства специален, но за съжаление любовта им не трае дълго (особено при мъжете). Представителите на огнения знак никак не обичат да правят компромиси и също така да прощават.
 
Те държат винаги да бъдат на първо място и когато усетят, че партньора им ги пренебрегва – няма място за прошка. Светът е пълен с хора, които биха оценили по-високо тяхната уникалност. Лъвът демонстрира своето царско пренебрежение и често води паралелни връзки и по този начин обрича връзката на провал.
 
Прекалено голямата му гордост не може да понесе никаква критика и дори най-малката забележка може да изпари моментално неговата любов. Лъвът е най-важен и винаги е прав, който не го е разбрал – просто да си върви по пътя

Останалите зодии, които се отказват от любовта - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се отказва от любовта.Има просто хора, които предпочитат да не се самозалъгват че я има там, където тя липсва. И да не си губят времето.
3
11
 
7
 
! Отговори
Верно не е така преди 6 години
Младите жени винаги са за предпочитане.
2
10
 
5
 
! Отговори
Не е точно така преди 6 години
Познавам мъж Стрелец и жена Скорпион, които се бориха юнашки за любовта си.Скорпионката успя да създаде здраво семейство със своя избраник. Беше наивно и съвсем младо момиче, когато той я хареса и тя него също.Печена к/ва им завидя и направи всичко възможно, за да ги раздели, беше опитна и с 10 г. по-дърта от девойчето.Смаях се от упоритостта, находчивостта и смелостта на младото момиче, което отвоюва любимия си.Стрелецът пък се пребори за любовта на хубавица, с цяло поколение по-млада от него
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпотии в Тялото бг не четем, довършете си малоумната статия тук