От тъмната страна: Най-зловещите черти на зодиите (I част)

Какви са те, когато не са мили и добри?
Обновена: 3 фев 2018 22:29 | 3 фев 2018 22:25,
18
От тъмната страна: Най-зловещите черти на зодиите (I част)
Източник: Pexels.com

Хороскопът е страхотен за изтъкване на най-добрите личностни черти, но той може да посочи и недостатъците.

Понякога правим неща, които са едновременно разрушителни, дори и за самите нас, без дори да го разбираме. Ние развиваме модели на поведение в ранна възраст и някои от тези навици остават с нас през целия ни живот, дори когато те са ужасни. 

Истината е, че като човешки същества ние правим и много грешки и колкото и да се опитаме, никога не можем да бъдем съвършени. 

Кои обаче са най-зловещите черти на всяка зодия?

Овен

От тях можете да чуете най-лошите и безчувствени реплики. С други думи, не познавате истинската емоционална болка, докато един Овен не ви нарани. 

Те не могат да падат по гръб и ако ги засегнете по време на спор, представителите на тази зодия може да ви накарат да съжалявате.

Телец

Представителите на тази зодия могат да бъдат изключително лоялни приятели, но в присъствието на някой друг лоялността им често изчезва. 

Те може да говорят за децата, родителите или животните си. Ако имате приятел от тази зодия, има голяма вероятност той/тя да е говорил за вас пред друг приятел. 

Близнаци

Обикновено Близнаците минават през живота, грабейски с пълни шепи това, което могат. Но когато те са притеснени, раздразнени или разярени, те се изтръгват, бълвайки змии и гущери. 

Сякаш се превръщат в друг човек, могат да бъдат много озлобени. Дори и видът им се променя и става студен. 

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
4
 
! Отговори
Номер 9 преди 6 години
Лъвовете са в топ листата на егоистите. Водолей, Дева и Рак са най-всеотдайните и раздаващи се за близките си. Нещо да не бъркаш зодиите и да са по-скоро Риби и Везни, а?
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До халилПо-смешно е да четеш коментари на хора които се впрягат все едно е въпрос на живот и смърт.
12
6
 
5
 
! Отговори
халил преди 6 години
Само нереализирани *** вярват и четат зодии ,библии и коран
11
0
 
2
 
! Отговори
хмел преди 6 години
Анна, ....
10
4
 
5
 
! Отговори
б преди 6 години
До Анонимен 8Драга кълначко, не те знам коя зодия си, не се ли питаш защо близнака е озлобен, или ти хич не се явяваш озлобена, която бълва не просто змии и гущери, а цели проклятия.
9
5
 
8
 
! Отговори
Леле преди 6 години
Като ви гледам колко злоба и агресия сте натрупали, та да попитам вие от коя зодия сте? :-)))
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Щатите са Близнаци.
7
16
 
8
 
! Отговори
Не е вярно преди 6 години
Близнакът никога, ама никога не изпитва злоба и омраза. Има изострено чувство за справедливост и поглед върху всеки един детайл - което дразни манипулаторите и престъпниците, неговата ярост е справедлива, надарен е с огромно търпение и е готов на лична саможертва. Най-гадните зодии са Козирог, Дева, Скорпион, Риби - водачи по егоизъм, отмъстителност и злоба.Исландия, Норвегия, Швеция, Канада са Близнаци.
6
8
 
8
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ДО АНОНИМЕН 9АБСЛЮТНО СИ ПРАВ.....БИВШАТА Е ДЕВА И СИНА Е ВОДОЛЕЙ.....ПРОКЛЕТИ ДА СА....
5
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно вярно е това за девите и водолея. Какво нещастие майка ми е дева, баща ми водолей, сестра ми телец - завършени егоисти, използвачи, материалисти и лицемери са и тримата и много си пасват. Аз - Лъв, не понасям двуличниците и държа на справедливостта. Цял живот съм в конфликт с тях и никога няма да спра да им казвам истината в очите!
4
0
 
10
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До Анонимен 2Каква е тази фантастична салата, бе? Да става хем за ракия, хем за топъл шоколад?!Ти или ни будалкаш, или твоята "Везна" е супер домакиня! Блазе ти!Помоли я да сподели рецептата с нас.
3
6
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЕВИТЕ.....ОСОБЕННО ЖЕНИТЕ...АБСОЛЮТНИ МАНИПУЛАТОРИ,ЕГОИСТИ,ИНТЕРЕСЧИИ И ИЗПОЛЗВАЧИ.....МНОГО ДОБРЕ СЪУМЯВАТ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ И КОГАТО ВЕЧЕ НЯМАТ ПОЛЗА И ИНТЕРЕС ОТ ТЕБ,ТЕ РАЗКАРВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ И ТЕ ОСТАВЯТ ДА СЕ ЯДОСВАШ И ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ,ЧЕ СИ ГИ ПОЗНАВАЛ.....СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ВОДОЛЕЯ...1 КЪМ 1. КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ (БУКВАЛНО ) ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО....НО...ВСЕ ПАК .....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА....БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА...
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Раци те се спрете лявата и какво.., предават ли прочетох.?Напротив! На тях им се качват на главата, именно заради тяхното добродушие и отзивчивост.Много често биват излъгани, предадени и оскърбление от приятел..., приятелка, близък познат. Много се раздават от към чувства и емоции. Чак са заразни с позитивизъм, който заливат околните. Но, биват дълбоко оскърбени.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно мие булсатком какви ефирни канали предлага тъи като в мобилното приложение забележете е написано ефирни а ефирни значи свободни де лие сем да попитам