Отношенията, през които преминават силните двойки

Какви трудности ви очакват по пътя към истинската любов?
3 фев 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
6
Отношенията, през които преминават силните двойки
Снимка: Reuters

Любовта е непредвидима. Докато летите в облаците, животът може да се развие по съвсем различен сценарий. И въпреки че всички взаимоотношения започват и се развиват по различен начин, психолозите все пак успяват да извлекат формула, която да тества вашата любов, пише сп. Elle. Вижте петте етапа, през които минават само най-силните двойки.

Влюбени

Любовта е може би най-вълнуващото и непредсказуемо чувство: често „губим“ главите по човек, който дори не ни харесва. Това не може да бъде предотвратено или контролирано, често го наричаме цунами или химия. Това е така, защото тук действа инстинктът, а не съзнателен избор. През този период партньорът ни изглежда най-идеалният човек на планетата – разбира се, докато любовта отиде на следващото ниво или изобщо не изчезне.

Развитие

Когато разкриваме любовта си, правим информиран избор. Първият етап е приключил и сме наясно, че сме готови да продължим нашите отношения. Ставате привързани към партньора, изграждате общи планове, развивате ги. На този етап много двойки решават да живеят заедно и да се женят. И ако нямате никакво съмнение, че това е наистина вашият човек, тогава продължавайте.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 4стщото може да се каже и за парите
2
7
 
11
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 6 години
Има само два етапа в отношенията:Як секс ,Който води до втория етап:Още по-як секс!Другото е мъчение...
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До .......Момиче,Можеш да го чакаш колкото си искаш.Но все пак прецени дали си струва прекалено дълго да чакаш.Свестни и симпатични момчета има колкото искаш.Ако този още не те е оценил и не цени това, че така предано го чакаш точно него,дали те заслужава?Но ти си знаеш най-добре ...