След 10 години: Семейство се събра с изчезналото си куче

Странната случка - в американския щат Пенсилвания
3 фев 2018 08:44, Петя Славова
19
След 10 години: Семейство се събра с изчезналото си куче
Снимка: БТА

Семейство от американския щат Пенсилвания се събра тази седмица със своето куче, изчезнало преди 10 години, предаде АП.

Дебра Сойервелд и роднините й са смятали черната лабрадорка Аби за мъртва, след като през 2008 г. тя избягала от дома им в град Аполо. Но миналата събота се получила радостната вест, че кучето е намерено, пише БТА.

То се появило пред вратата на жител на селището Лоуър Бъръл, отстоящо на 16 км от Аполо. Човекът уведомил службата за защита на животните, след което по информацията в имплантирания чип бил установен собственикът.

Очевидно някой е полагал добри грижи за кучето през изминалите десет години. Сойервелд казва, че Аби е в добро здраве и все още помни командите, към които е била приучавана в семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: кучесемействоСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Бай *** - до тук показа единствено, че си безкрайно ***. Това е характерно за масата българи. Не мисля, че е нещо, с което да се гордее човек.
11
0
 
6
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 6 години
До чарлиМежду 5-20 г...Продължитеността на живота при кучетата зависи от породата и грижите-храна ваксини и тнт.Малките породи живеят повече -дакела на колегата умря на 19г а немската овчарка на един приятел на 9 години.И двамата се грижиха безкомпромисно за тях.
10
5
 
3
 
! Отговори
Йори преди 6 години
Кучета са по-умни от стопаните си и от тези, които ги хранят по улиците и ги наричат ангелчета. А тук редовно трият мнения, които не възхваляват кучитата. - това е до Лид!!! Браво, Чичо!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер. За съжаление в БЪлгария ни задължиха да слагаме чип, но няма единен регистър на собствениците и ако загубите кучето си, не могат да Ви намерят като собственик по чипа на кучето. Недовършена работа.
8
4
 
3
 
! Отговори
22 преди 6 години
До чичо не си прав и кучетата имат душа като човек и не знаев в друг живот дали няма да си куче вързано на верига
7
10
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Ми Лид аз съм разумен човек, на който му е писнало от кучета в града - дигат шум и оставят едни *** следи, както и от откачените им собственици. За мен решението е просто - слага се един годишен данък 500 лв за отглеждане на четириного и как изведнъж ще намалеят кучелюбците (и питомците им).
6
2
 
12
 
! Отговори
Лид преди 6 години
Кой си ти"Чичо" да казваш да няма кучета!?Та те са по-умни от някои хора!!!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето е такова - каквото го направи човека!Бобсдейл - най-добрата бавачкаНемска овчарка - вярна до смъртКоли(новозеландско) - най-добрия пастирГолден ретривър Лабрадор - очи за слепитеПитбули...Американски....разни подобни - машини за убиванеКучето е такова - каквото го направи човека!
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милата душица!Сигурно кучето е било откраднато, затова някой се е грижил добре за него.След време сигурно е успяло да избяга и е тръгнало да се връща при първите си стопани.Много кучета живеят над 10 г. Наши съседи имаха ирландски сетер, който успя да доживее 19 г., макар че през последните 2 години не правеше друго, освен да лежи на килима, сутрин и вечер правеше съвсем кратки разходки. На младини беше много енергично куче.
3
2
 
6
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Колко години живеят кучетата ?
2
51
 
10
 
! Отговори
Човек преди 6 години
когато кучетата станат по важни от хората идва истамбулската конвенция. Българинът се изврати до неузнаваемост.
1
5
 
33
 
! Отговори
Мартин преди 6 години
Естествено, че може. Чиче, явно никога не си изпитвал чувства към домашен любимец.