Най-неуверените, според зодията

При тях несигурността е почти естествено състояние
6 фев 2018 22:52,
8
Най-неуверените, според зодията
Снимка: pexels.com

Увереността може да има различно значение. Увереността в себе си например е, когато вярвате силно в себе си и в своите действия. Тогава добре знаете какво искате и как да го получите. Или поне така изглежда отстрани.

Има и увереност в другите. Тогава вярвате, че когато някой каже, че ще направи нещо, то ще се случи. А в случай че той е изправен пред дилема, ще постъпи правилно.

Нека се спрем на първия вид. Можете да бъдете несигурни за много неща и да се съмнявате в своите таланти и способности. Никой не е 100% уверен или несигурен. При повече от нас преобладава едно от двете.

Ето кои са най-несигурните зодии.

Рак

Представителите на тази зодия са свръхчувствителни и са склонни да приемат всичко твърде лично. Когато щастието или чувството им на самоуважение се основава на някой друг, те нямат тази вътрешна сила, която е нужна, за да са уверени.

Раците са прекалено емоционални и изключително нуждаещи се от някой друг, а всичко това се вписва в профила на несигурния човек. Това наистина е жалко, защото обикновено те са прекрасни и грижовни хора.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
987 преди 6 години
Скъпа Деси, има голямо значение броя на родителите с които си отрасъл, ако си отрасъл само с майка която е била изоставена на произвола без защита, както казваше една позната - уязвима, да попиеш от тази атмосфера и да чувстваш някаква липса.
4
0
 
2
 
! Отговори
Деси преди 6 години
Хм, и Телците са неуверени. Аз като съм асцедент Телец какво да кажа?! Раците..раците са си много уверени даже и доста добре си премислят нещата и си правят сметката! Но като цяло темата за увереност/неувереност си е чисто психологическа и личностна и няма чак толкова общо със зодията,нито с това с колко родителя си израсъл,но да-много често се свързва с детството и семейството въобще.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и въобще зодията няма нищо общо! с истини
2
1
 
0
 
! Отговори
ж преди 6 години
Правилно си постъпил.
1
1
 
5
 
! Отговори
тъй преди 6 години
Човек е неуверен тогава,когато расте без единия родител!И тук зодията няма нищо общо!Аз пораснах без баща,с една огромна неувереност в себе си,но не се предадох!Постепенно,с големи усилия превъзмогнах това чувство,но дупката в душата ми остана!Знам,че ще е до смърт,но това е!Наскоро го видях,за пръв път от 20 години,намери ме за пари!Отказах му!Той реши,че си отмъщавам,но му обясних,че е просто чужд човек!Той наистина не разбираше през какво съм минал за да оцелея!Е,добре!Къде е тук зодията!?