Приятелите, с които е по-добре да не общувате

От какви хора трябва да стоите далеч? Вижте!
6 фев 2018 19:18, Екип на Tialoto.bg
4
Приятелите, с които е по-добре да не общувате
Снимка: pexels.com

Началото на годината е добра възможност да помислите за промените, които смятате да осъществите. Важно е да се заобиколите с хора, които правят живота красив и да оставите тези, които ви разстройват и носят разруха в отношенията. Със сигурност има хора в живота ви, които карат и вас да израствате. Прекарайте тази година в щастлива компания и оставете в миналото такива приятели като изброените по-долу.

1. Приятел, който не се радва за вас

Срещнали сте човек, с когото сте готови да отидете на втора среща. Или пък сте получили бонус или повишение в работата. Вие сте на седмото небе, а вашият приятел е по-тъмен от буреносен облак. Може би причината е завист? Приятелят предпочита да пренебрегва вашия успех, вместо да се радва и да го празнува с вас. По-добре е да споделяте радостта си с онези, които не изпитват съмнение в успеха ви.

2. Приятел, който прави съмнителни комплименти

Приятелят ви казва нещо, но не можете да разберете дали е комплимент или обида. Например, той казва, че би искал да живее вашия живот, защото нямате отговорности. Или отбелязва колко прекрасно изглежда вашето облекло отдалеч. Всички комплименти започват с хубави фрази, но завършват с отрицателен резултат. Светът е пълен с критици. Не си струва да се инвестира във връзка с приятел, който показва пасивна агресия.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изброените типове зложелатели изобщо не са приятели. Това и дете ще го усети, без да му обясняваш. И постепенно ще се отграничи от такива.Всички сме минали през такива етапи на човешки взаимоотношения.
2
0
 
9
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
КОФТИ Е ДА НЯМАШ ПРИЯТЕЛИ.....НО .....ОЩЕ ПО-КОФТИ Е ..ДА СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ИМАШ....
1
1
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Примерно турците и руснаците. С такива "приятели и братя" душмани не са ни нужни!