Луната в зодията: Какво ни носи тя?

Луната е свързана с вашите чувства, подсъзнание и интуиция
8 фев 2018 18:24, Eкип на Teenproblem
3
Луната в зодията: Какво ни носи тя?
Снимка: Instagram

Вероятно всички вие сте добре запознати с вашия слънчев знак и характеристика, но астрологията далеч не се базира само на него.
 
Зодиакалният слънчев знак носи определени качества, но всеки от нас казва, че някои от тях не са характерни за него. Каква е причината за това? В наталната ни карта има и други планети, които оказват влияние, но сега ще се запознаем с влиянието на Луната.
 
Луната е свързана с вашите чувства, подсъзнание и интуиция. Тя определя отношението ви към дома и семейството, миналото и детството ви. Ако не знаете положението на луната в хороскопа си, може да изчислите това в някои сайтове в интернет, като попълните датата и часа на своето раждане. Вижте луната в първите 6 знака (втора част очаквайте скоро):
 
Луна в Овен
 
Луната в Овен се управлява от Марс – планетата на агресията и войната. Ето защо хората с луна в този знак вероятно са войнствени и могат да причинят много вреди, когато са ядосани. Но това има и положителна страна – те са много страстни и умеят да се борят за кауза. Тези хора обичат да бъдат в движение и са независими.
 
Луна в Телец
 
 Хората с Луна в Телец се радват на качествените неща, но не и по повърхностен начин. Те търсят и изпъчват сигурност. Работят упорито и се възползват от плодовете на труда си, като живеят в спокойна среда. Тези хора инвестират куп енергия и време в своите връзки. Винаги може да се разчитате на тях, защото не се предатели.
 
Луна в Близнаци

 
За тях животът е купон! Обичат да общуват и са много социални. Имат естествена енергия, която не се нуждае от презареждане. Винаги засмени и обичат да се шегуват. Когато изразява своите емоции, луната Близнаци е много добра в писането. Те имат нужда от сродна душа или направо от много сродни души!

Останалите зодии и позицията на Луната в тях - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
луна в телец и Пълни глупости.. :( от пусто в празно, тъжно много
1
3
 
6
 
! Отговори
Първи преди 6 години
Нищо не носи