Раят на Земята: Шри Ланка! Какво да видим там?

Островът предлага много забавления и приключения
8 фев 2018 15:00, Eкип на Teenproblem
8
Раят на Земята: Шри Ланка! Какво да видим там?
Снимка: Instagram

Забележителната крайбрежна ивица на Шри Ланка се отличава с палмови гори и много ситен пясък, а водата е винаги топла и кристално чиста.
 
Насред тропическите плажове и гори можем да се насладим на луксозни кафенета и бутикови хотели. Мястото е идеално за сърфисти, но има по нещо за всеки. Островът предлага много забавления и приключения сред природата.
 
1. Аханга
 
Вероятно не веднъж сте си представяли как се пренасяте на екзотично място, където по цял ден лежите на плажа под някоя палма и се наслаждавате на коктейли, слънце и невероятна гледка.
 
Шведската двойка Петер и Лин го направиха. И дори останаха там завинаги. Посещавайки различни краища на света, поредното място, към което се отправили била Шри Ланка. Двойката останала пленена от красотата на острова, а сега води успешен блог, който вдъхнови лагери за сърф и йога.
 
Сгушено в буйната растителност на джунглата е село Аханга. Това е перфектното място за енергични приключенци, търсещи вълнуващи, активни преживявания, както и неограничен запас от кокосови орехи.
 
Там може да отседнете в бутикови хотели, които надхвърлят всички очаквания. Автентична обстановка и съвременни удобства, екзотична храна и пресни сокове – кой може да устои на това.

Разгледайте Шри Ланка в галерията на TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Шри Ланка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
550 евро за билет , още 1000 евро джобни и 600 евро за нощувки за 2 седмици. Това ви е необходимо , за да слушате плискането на вълните на океана и да се излежавате по цял ден на хамаците под палмите по плажовете в Шри Ланка. Храната им е страхотна, хората са любезни, природата е уникална. Градовете са малко мръсни, но там се ходи само , за да се хване самолета след хубавата почивка.
7
0
 
6
 
! Отговори
т5 преди 6 години
Като природа е рай. Но трябва да поприказвате с хора, които са оттам. Аз познавам няколко. Глад, мизерия и етнически конфликти.
6
2
 
7
 
! Отговори
Краси от Ребърково преди 6 години
Раят на Земята е тука, дома. Камината бълва грейно. На масата има салатки, мезелъци, печени мръвки, сладкории и вече нема место. Напълнил съм си каната с гъсто червено домашно вино. Дистанционното от телевизора си е у мене. А жената клюкари по телефона, та не ми прави забележки. И те така те! Кеф!
5
0
 
7
 
! Отговори
Бахуро преди 6 години
Отвори картата. Виж къде е Шри Ланка. После виж къде е Индия. После виж къде е Шри Ланка. После пак виж къде е Индия. Сега стоплихте ли защо това НЕ Е рая на земята?
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото района е със силна сеизмична активност и цунамитата са опустошителни,***.Виж статистика!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да става цунами, ти само за това ли си мислиш бе ***?
2
2
 
7
 
! Отговори
има цунами преди 6 години
Рай е до момента в който се образува цунами.Всичко се превръща в ад и на мига се пренасяш в отвъдното.
1
0
 
19
 
! Отговори
Чак пък раят преди 6 години
Навсякъде е красиво, особено с любими хора