Топ 3 на най-ужасяващите места по света

толкова страшни, че кошмарите са ни в кърпа вързани
9 фев 2018 15:00, Eкип на Teenproblem
12
Топ 3 на най-ужасяващите места по света
Снимка: Instagram

Има много места по света, които ни зареждат с красотата и величието си. Пълни с положеителна енергия, винаги сме готови да се връщаме отново и отново там.

Същевременно, разнообразието в света предлага и локации в другата крайност - толкова страшни, че кошмарите са ни в кърпа вързани.

Представяме ви топ 3 на местата по света, които спокойно влизат в класацията за най-ужасяващите такива.

1. Парижките катакомби
 
Под улиците на Париж, Франция се крие най-голямото гробище в света, като вътре са "подредени" останките на около 6 милиона души. Това са пещери и тунели, датиращи от 10-ти век, като по онова време са представлявали центъра на града.
 
През годините многократно е забраняван достъпът до тях, поради забрани на църквата или вандалски прояви. Входът на катакомбите се нарича "Адска порта" и след слизането по тясно, спираловидно стълбище се стига до древни останки от архитектурни проекти и самата гробница.

Останалите места от топ 3 на най-страшните в света в снимки - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: местаСвятлокации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
дядови преди 6 години
Браво ТНТза коментара и подкрепата ! Малко четат днешните соросоидчета и фашистчета ! Поне да гледат предаванията на Хистори и Нешънъл Географик, пък дано им светне нещо в облъчените главици !Да разберет че бомбандирането на Пърлхамър е нищожно събитие в сравнение с обсадата на Ленинград или битката за Сталинград !
10
6
 
6
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Бил съм в една огромна средновековна църква в Швабиш Хал и там има купчини с черепи и кости от далечни времена. Не изпитах никакъв потрес. Но в концлагера Бухенвалд ми се смрази кръвта. С прецизните си куки за одиране,с изсушените човешки глави, с газовите камери и затворническите бараки,от които напускаш лагера само през комина. Там мислено умираш. Няма по-злокобни места от нацистките лагери.
9
5
 
5
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Що ли дядка не ти вярвам. Ходил съм дахау, има 20 метрова плоча. За престъпленията на нацистите там има само бараки и две бани със капацитет 40 човека.
8
10
 
14
 
! Отговори
дядови преди 6 години
Защо забравяте хитлеристките концлагери !? Впечатленията и ужаса от там са за цял живот!
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези тунели са от 10век и нямат нищо общо с катакомби!Катакомбите не са и гробища!Това са пещери и тунели в които през първите векове християните са живели далеч от света,защото християнството е било забранено!
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уф, тези от парламента и правителството защо не минат по моста в Шотландия? Те, хора май не са, значи ....
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черепите и костите са плашещи, но както каза и някой преди мен нищо не ти правят за разлика от живите. Така, че предпочитам да замръкна в катакомбите отколкото в Столипиново.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В парижките катакомби бих имал по-малко кошмари, отколкото ако се разходя из ромските гета.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бaх мaаму, в моята топ 3 класация е община Витоша, данъчна служба Витоша и Кадастъра...Само не знам в какъв ред да ги подредя...
2
5
 
23
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
А Баташкото клане къде е?То трябва да е номер 1 в класацията.А и не само то,цяла България през турското робство е един голям кошмар!
1
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Hallein в Австрия понеже гробището е малко и след околои 50-60 години вадят костите и черепа на погребаните, почистват ги, боядисват ги и ги нареждат в една черква. Така е и до ден днешен