Коя зодия е най-подходяща за Свети Валентин?

С кой знак ще се чувствате страхотно на празника
12 фев 2018 20:50, Eкип на Teenproblem
4
Коя зодия е най-подходяща за Свети Валентин?
Снимка: Instagram

Според астрологията всеки знак има подходящи партньори, както и такива, с които трудно може да поддържа добри отношения, особено в любовта.
 
Ако си нямате половинка, нито пък планове за празника на влюбените, може да потърсите съвет от звездите, за да разберете кой ще бъде вашата валентика! С други думи - с кой зодиакален знак ще си прекарате супер, ако излезнете в деня на влюбените, вижте:
 
Овен
 
Овните са страстни и обичат забавленията, смеха и адреналина. А кой може да им даде по-силни емоции и незабравими спомени от друг огнен знак? Лъвът е чудесен избор за компания, който ще създаде романтично настроение и драматични емоции - цяла нощ танци и секси състезание за надмощие - звучи вълнуващо, нали?
 
Телец
 
Телците не обичат да губят връзката си със земята и компанията на Козирога винаги е чудесен избор. Но ако искат да усетят страстни емоции и готини изненади може да изберат Скорпиона за едно излизане в престижен ресторант или най-новия клуб, където ще станат жертва на готините истории и вълнуващи приключения с водния знак.
 
Близнаци
 
Въздушният знак винаги е готов за парти и най-добрата компания - лудият, който ще се хване на всяка щура идея е Овенът! Двамата ще си прекарат страхотно заедно, като само за една нощ ще посетят няколко страхотни места и няма да скучаят и за миг.

Останалите зодии и кои знаци са най-подходящи за тяхна половинка четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-подходяща е зодията "Глупантера", която чества някакъв измислен и натрапван изкуствен "празник", за да се купуват милиони боклучиви кичозни предметчета и се разменят фалшиви, лицемерни признания "обичам те", които имат много малко общо с реалността. "О, неразумний и юроде, поради что си затриваш българските п азници и позволяваш да ги заместят с разни кухи, помпозни тържища"
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква новина само.....!!! Изумявам се всеки ден от Новинарката.