Непоносими: Кои зодии ни играят по нервите?

Вижте с кого не е лесно да се намери общ език
12 фев 2018 22:45, Александър Попов
14
Непоносими: Кои зодии ни играят по нервите?
Снимка: Pixabay

Едва ли си струва да избираш гадже или приятел, фокусирайки се само върху астрологичните прогнози и карти. Но пък можете да видите "какво говорят" звездите за даден човек според зодията му. Кои са тези, с които се разбираме най-трудно?

5 място - Козирог

Упорити същества, Козирозите стоят на своята позиция, дори когато са наясно, че грешат. Но можете да ги надхитрите - започнете да се съгласявате с него и има шанс Козирогът неочаквано да бъде на вашата позиция. Защото не иска да е съгласен с вас. Да, това е странен знак, който защитава своето мнение и не иска победа над противника. Защото харесва процеса, а не резултата. Козирогът е в плен на собственото АЗ - той иска да направи само това, което иска, но какви са неговите истински желания дори и сам не знае понякога. Като цяло, ако използваме терминологията на социалните мрежи - "всичко е сложно". Козирозите мразят скуката, те трябва да запълнят живота със смисъл, така че ако не можете да им помогнете - просто ще ви напуснат. Или най-вероятно ще го напуснете вие, защото нервите ви звънят като струни. Козирогът е много селективен - той избира средата си с хора, които според него са достойни за неговата компания. Но си задайте въпроса дали си заслужава той да бъде във вашият.

4 място - Водолей

Водолеите лесно намират общ език с хората, могат да слушат внимателно мнението на някой друг, но единствената им загриженост е свързана с тяхната собствена позиция. И те ще правят каквото сметнат за добре. Ако не се получи лесно обвиняват другите, защото не се смятат за виновни за нищо. Водолеите са склонни към диктатура, но са прекалено емоционални, често в ущърб на поставените цели.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирогът може да е упорит, но не се натрапва. Има си позиция, следва си я, но не я налага на другите. Защо изобщо го пишете.Най- обсебващото, натрапчиво и демонично същество е Скорпионът. Впива се в човек и няма отърване от него. Това е натрапване.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Skorpion=demon!!!
9
5
 
15
 
! Отговори
ужасТ преди 6 години
Най-накрая им го казаха на скорпионите, че са на първото място, че са истински ДЕМОНИ, тези зли същества са непоносими...и овните след тях заемат подобаващо второ място- все те да са прави, все те знаят- не можеш да излезеш на глава с овен...ако имаш шеф скорпион или овен- по-добре човек да напусне, това не се търпи
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аЛуна във Везни - вероятно колебайването и търсенето на двете (поне) гледни точки ще ви разтриса често.
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои сте вие, на които тези зодии им играят по нервите?
6
6
 
11
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
Тая статия счупи *** за пореден път.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По нервите ни играят предимно бг политиците. Без значение от техните зодии.
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що забравихте зодията Суджук, бе ????
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво от това? Твърде късно е вече.
2
11
 
14
 
! Отговори
Ми, Да! преди 6 години
Скорпионите имат много ниска самооценка-те си знаят колко струват, затова са зли и отмъстителни!
1
8
 
0
 
! Отговори
а преди 6 години
Моята Луна е във Везни. Чакам обяснение. Втора част?