Седмичен и любовен хороскоп за 12 - 18 февруари

Каква ще бъде седмицата за всички знаци? Вижте!
12 фев 2018 18:38, Eкип на Teenproblem
1
Седмичен и любовен хороскоп за 12 - 18 февруари
Снимка: Instagram

Овен
 
Както знаете, животът е онова, което се случва, докато си правим планове за него. Връхлитат ви идея след идея как по-забавно и по-разнообразно да си прекарате свободното време, как да изненадате гаджето си, къде да отидете заедно, за да сте далеч от хорските погледи, но... нищо такова няма да се случи. Ще пристигнат нечакани гости, заради които ще се наложи да промените всичките си планове. Не съжалявайте, така или иначе ще е весело.
 
Не вярвайте на обещания и не обещавайте нищо, ако до момента си нямате приятел/ка. Особено предпазливи бъдете към някой, който иска незабавно да се срещне с вас. Вместо романтично преживяване може да си осигурите неприятно разочарование.
 
Телец
 
Всеки празник ви ентусиазира и активира въображението ви. Св. Валентин може да не е точно български празник, но на вас ще ви хрумнат толкова много идеи, че ще организирате и празниците на приятелите си. Що се отнася до вас и избраника/цата ви, то романтичните преживявания ще са вълнуващи, зареждащи и запомнящи се. Само не прекалявайте с разходите, защото до края на месеца има доста време и не е желателно да оставате без джобни.
 
Ако все още си нямате гадже, то едва ли ще поставите начало на любовна връзка точно през тази седмица. Ще има флиртове, ще има и предложения, но те просто няма да ви заинтригуват. Реално погледнато, няма за къде да бързате.
 
Близнаци
 
Раздразнителни сте и склонни да си го изкарвате на най-близките си хора. Очакванията ви за празника на влюбените доста ще се разминат с действителността и не е изключено да спретнете шумен скандал на гаджето си. Във ваша полза е, преди да излеете водопада от думи, да се опитате да разберете какви са реалните факти. Може би той/тя има проблеми, случила се е някаква неприятност, не разполага с достатъчно пари или време. Проявете разбиране, за да не съсипете връзката си безпричинно.
 
За необвързаните е по-добре да избягват шумните компании, особено ако там може да присъства някой от бившите им гаджета. Занимавайте се с онова, което ви е приятно в домашна обстановка, за да възстановите доброто си настроение.
 
Рак
 
В началото на седмицата мислите ви може да са насочени изцяло към ежедневните задачи и да не ви се иска да си насрочвате романтични срещи. Работоспособни сте и ще се справите с работата си много бързо, след което точно толкова бързо ще промените и мнението си относно срещите. Ако искате да се почувствате наистина добре, то отидете с приятел/ката си на театър или концерт. Имате нужда от интелектуални развлечения.
 
Подобна е ситуацията и при необвързаните, те също с удоволствие биха посетили киносалона или концертната зала. Направете го с подходяща компания и не изпускайте възможността да се запознаете с нови хора.

Останалите зодиакални знаци и каква ще бъде седмицата за тях - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този на снимката е много хрисим. Лапка каквото му се подаде.