Куриоз! Сватбена рокля "намери" собственичката си след 32 г.

Одеждата престояла в кашон за химическо чистене, на грешен адрес
13 фев 2018 20:34,
1
Куриоз! Сватбена рокля "намери" собственичката си след 32 г.
Снимка: Pixabay

Сватбена рокля намери булката си след цели 32 години. Жената е от щата Охайо, а празничната одежда се завърнала при нея, след като била дадена на химическо чистене.

Досадна грешка, допусната от вече починал служител в химическото чистене в град Уилоуик, щата Охайо, е причина роклята да се раздели с притежателката си Мишел Харвила, съобщава агенция Асошиейтед прес.

Тя останала смаяна, след като съвсем изненадващо си получила обратно сватбения тоалет от 1985 година. Оказало се, че роклята била поставена в грешната кутия и изпратена на друг адрес, където престояла на тавана.

Ейм Бартълбоу съвсем случайно открила пратката на 4 февруари, когато търсела сватбената рокля на майка си. Тя разбрала за грешката и пуснала във Facebook обява за находката си на тавана.

Госпожа Харвила попаднала на съобщението и така се сдобила отново с ценния спомен. Сега пък Ейм Бартълбоу е пуснала нова обява, с която търси грешно изпратената сватбена рокля на своята майка. Тя се надява да я открие преди сватбата си, предвидена за догодина.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
13
 
! Отговори
забележка преди 6 години
Собственичката след 32 г, е вече 100 -тина килограмов тюлен и не може да ползва роклята.