Какво е любовта? Да имаш тоалетна...

Колко малко му трябва на човек... или на някои хора
14 фев 2018 22:00,
7
Какво е любовта? Да имаш тоалетна...
Снимка: Instagram

Забравете за цветята и шоколадите! В Индия мъжете доказват любовта си по много по-практичен начин, който за нас не изглежда никак романтично, а дори невероятно. 

Според проучвания 60% от населението на Индия няма достъп до тоалетна. За жените това не само се отразява на тяхното достойнство, но и на безопасността и независимостта им. Тови е довело до много случаи на сексуално насилие в страната.

Момичетата и жените често рискуват своята безопасност, отдалечавайки се в търсене на място, където да отидат до тоалетната и биват нападани, особено през нощта. Щом тоалетната е започнала да се появява в училищата, учениците от женски пол се увеличили с 15%. 

Има малка организация, базирана във Великобритания, която работи по този проблем в Индия през последните 13 години. За това време над 3 000 тоалетни са построени в училища и квартали.

Madeleine Knowles разказва историята на младо момиче, което живее в Гуджарат и ходи на училище там, където е направена първата тоалетна от организацията.

 

Още по темата може да прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
....и освен всичко казано до тук - това са бъдещите работници по нашите територии ---препратка към статия от преди няколко дни!!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ами какво да ви кажа, дори и да не са чували за канализация, пак толко ли не могат една дупка в двора и около нея стени, че да не ги гледат. *** от всякъде.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТова не е защото са прости,а защото много хора в Индия са крайно бедни.Бедността води до оскотяване.Едни от най-добрите ИТ специалисти са точно от Индия.В различните области в Индия имат своите различни особености,специфики,но е факт,че са много красива екзотична държава,която няма аналог.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В 21 век някои хора откриват тоалетните.Това население е не цивилизовано.До като света върви напред тия вървят назад.Трудно ми е да повярвам че тази нация конкурира икономически Китай.Та те нямат тоалетни,зъболекари поправят зъбите на хората на улицата и при тях има опашки от чакащи защото били евтино работели без да осъзнават че може да хвата някоя инфекция.Нямам думи.