Трансдженър на 10 г.: Дезмънд на модния подиум в Ню Йорк

Наполис и джендър темата в модата
14 фев 2018 22:15, Криси Табачка
463

Снимка: Instagram

Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните ѝ характеристики. Днес нещо е модерно, утре е демоде, на третия ден се завръща, а на четвъртия никой не помни какво е.

Същото се случва и със супермоделите – един ден си обикновено момиче, на втория ден си едно от най-известните лица и всички търсят теб за ревюта и рекламни кампании.

И ако преминаването на славата от Кейт Мос към Джиджи Хадид и от Синди Крауфорд към Кендъл Дженър може да се възприеме като приемственост, то оказва се, че наистина всяко правило има своите изключения.

Във време на скандали за правата на жените и равноправието между половете, една звезда меко казано открадна вниманието по време на Седмица на модата в Ню Йорк.

Дезмънд Наполис се появи на модния подиум за колекцията есен-зима 2018 година на Gypsy Sport и накара всички да си зададат един въпрос – Кое е това момче?

Дезмънд е едва 10-годишен, но вече е изявен активист и говорител на движението LGBTQIA (лесбийки, гей, бисексуален, трансджендър, ексцентричен, интерсексуален, асексуален).

Роден през 2007 година на първия ден на гей парада, младото момче е по-познато като „Desmond is Amazing“ ("Дезмънд е страхотен").

Откакто е на 6-годишна възраст, Наполис изявява страстта си да се облича в женски дрехи, а кариерата му започва след като е забелязан на гей парада през 2015 година.

От тогава насам, виждаме Дезмънд във видеоклипове, а очевидно ще свикнем с него и по време на Седмица на модата.

Още за новата звезда можете да разгледате в галерията на tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къдее сем и къде е прокуратурата..
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тхат вас амазе-ох майкоооо да не дава Господ такова да ми се пръкне у къщата иначе да е жив и здрав на таткоТО и майкаТА му
143
0
 
5
 
! Отговори
Дезмънд метод преди 6 години
Хич не се косете. Ей го на, от утре започва представяне на някакви *** методи за образование от някакво НПО, наречено Общност За Демократично Образование. Правят кинофестивалче и семинари за БГ даскалки. После да го прилагат в училищата у нас. Повече инфо в другата новина на dn.es.bg. Дезмънд си е ултра демократично образован и възпитан с някой от тези методи. Снимчицата с чадърчето и муцката нагледно представя новите (алтернативни) образователни методи. Възпитан в свобода и любов!
142
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което е извършено с това дете, е криминарно деяние. Извършителите трябва да бъдат съдени и прокълнати. Не съм вярващ, но семоля да има ад и те да горят в деветия кръг.
141
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бъдещият лидер на герб
140
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото дете
139
0
 
13
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Когато джендерите изместят жените от отколешни техни сладки работи ,тогава ще лъсне истината ,ама ще е късно .Сега на подиума ,утре в спорта ,вдруги ден в киното и и.н. Въобщи идват едни мъжко -***.с.к.и времена !
138
1
 
35
 
! Отговори
тролче такова, преди 6 години
До 165Това са болестни състояния, които вие искате да наложите на всички хора чрез ИК!
137
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз. Имам един познат още от малък обичаше да се облича в женски дрехи и токчета да слага. И сега вече е почти 30 годишен пак го прави понякога, но само в къщи или пред близки приятели. Не виждам нищо лошо в това - важно е човек да прави това което го прави щастлив.
136
1
 
35
 
! Отговори
отвратително преди 6 години
Mодната и холивудската филмова индустрия вече са проводници на Сатаната.Крайно време е абсолютен световен бойкот и отпор на извратеняците и на тези които го натрапват.
135
1
 
30
 
! Отговори
Извращения преди 6 години
Абе кой ви ги спуска тези извращения, нямате ли морал?
134
2
 
39
 
! Отговори
э23 преди 6 години
Ужас! Как са го изкривили това дете от идиотщини!
133
1
 
29
 
! Отговори
Не е ОК това преди 6 години
Когато някое изтрещяло мамче си гримоса 10 годишната дъщеричка и щрака снимки за инстаграма веднага я заклеймяват, че я бута към кариера на повикване. Как да се тълкуват тези снимки? Особено тази с огледалото. Това момче ще има ли въобще избор да е хетеро или не когато стане тинейджър? Реално са му потъпкани правата
132
0
 
11
 
! Отговори
Абе преди 6 години
Назовавайте нещата с истинските им имена.Какъв "трансджендър" е това - най-обикновено ....
131
0
 
33
 
! Отговори
аз преди 6 години
Къде са всички ония фондации и прочие за закрила на детето? Все пак това е дете на 10 години, нали?
130
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станами супер гадно като гледах снимките. Това не е нормално да се случва. Света се самоунищожава.
129
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какви са в модната индустрия.там са като затворена организация ако не си *** активен нямаш шансове.а децата са както ги обучиш.
128
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗащо да е сексуална позата вие да не сте педофили......................Педофили са тези, които са произвели нещото от снимките, не ние.
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗащо да е сексуална позата вие да не сте педофили..................Витиевато, но не и умно. А как ще обясните представата на 10 годишен за сексуалната му ориентация. Не аз виждам секс в него , а той и с това е станал известен и това парадира.Прочетете му писаниците в соц мрежи..Добър опит, но не мина. И точно тези секуални пози са го "издиганили до върха" и явно всички "правилни" хора са доволни от своето отроче.
126
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКакво гнусно видяхте в това красиво детеГнусното е че дори да не беше трасджендъ Е ДЕСЕТ ГОДИШЕН и откровено сексуалните пози не са подходящи за възрастта му. Как не го виждате?!?Вие бихте ли одобрили подобно снимка на вашето дете?