Тези ще ти скъсат нервите! Най-трудните зодии

Някои имат не само номера, а цяло представление
15 фев 2018 09:30,
7
Тези ще ти скъсат нервите! Най-трудните зодии
Снимка: Instagram

Всеки има своите особености, защото идеални хора не съществуват, но истината е, че някои имат не само номера, а цяло представление. 

Ако все пак имате късмета да се влюбите именно в някой от тези зодиакални знаци, трябва първо да се запознаете с това какво ви очаква. Вижте кои зодии са най-трудни за романтично връзка:
 
1. Дева
 
Девите са доста критични и просто не могат да спрат с непрестанните забележки към другите, в това число и партньора. Те могат да помрачат и най-хубавото настроение и да убият всяка романтика със студена, безмилостна критика. Земният знак смята, че всичко му е ясно и едва ли ще се намери какво да научи от една връзка.
 
Девите са студени - биха предпочели да държат дистанция във връзката, само и само да знаят, че те конадват парада. Те се отпускат трудно и някои изобщо не успяват да излязат от строгите си правила и норми, за да се позабавляват. Освен всичко са и ужасно отмъстителни и ревниви.

2. Скорпион
 
Скорпионите са много противоречиви, когато става дума за любовни отношения. Те могат да са много привързани и любвеобилни на моменти и да се радват ужасно че ви виждат, но следващия път да бъдат странни, отдалечени и студени и всичко това без никаква логична причина.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на колко от вас ,когато всички приятели са обърнали гръб и нещата са опряли до кокъла някой мръсен ,гаден и долен СКОРПИОН се е появявал от тъмният ъгъл на приятелството който сте му отредили и е взимал нещата в свой ръце и е търсил начин да ви помогне? Къде са БЛИЗНАЦИТЕ или ЛЪВОВЕТЕ и другите много добри приятели? В този живот покрай мен искам само СТРЕЛЦИ ,ОВНИ КОЗИРОЗИ и други такива зодий с тежък характер но в тежък момент да се разчита на тях.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, ето и какво пише в Блиц днес за недостатъците на скорпиона: "Абсолютни злобарчета! С високо самочувствие, засягат се от всичко. Имат си свои възгледи и изобщо не им пука, че НЕ са обективни. Но, най-лошото е, че НЕ знаят какво е прошка. Супер отмъстителни и подли ако ги настъпиш. А, с надутия им характер това почти сигурно ще се случи." Край на цитата
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Августовските жени деви наистина са последователно отмъстителни мъстят с години на всичко, що диша. Познавам няколко родени през август 24,25,29-2 броя,28,30 - 2 броя - няма такова зло - клевети, лъжи, завист, ревност, некоректност, алчностОт скорпионите жените пак са по-долното племе - интриги, сценарии, алчност. От мъжете познавам само един, който е долен, подъл и алчен, останалите са големи работохолици, отдадени на сенейството.Стрелците хитруват на дребно, но лесно ги хващат.
3
3
 
10
 
! Отговори
3 преди 6 години
Девите изобщо не са отмъстителни и са ревниви само при реален повод..а, скорпионите..там мога да напиша цяло упътване- затова защо да не общуваме с тях!Те са лоши хора, плетат интригите си и докато спят и се чудят на кой какво да му ИЗМИСЛЯТ- защото това е точната дума, когато някой няма недостатък той им го измисля и го втълпява на останалите, настройвайки ги срещу човека.
2
6
 
2
 
! Отговори
До 1 Анонимен преди 6 години
ВЕрвай си! Познавам едни всички от семейството им са с Венера в Дева и Марс в Близнаци... Никой не може да излезе от матрицата.
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво точно общо имат един неграмотен ц.иганин зодия Дева и един високообразован и високоплатен българин зодия Дева? Абсолютно нищо. Така че това със зодиите е една голяма лъжа.