В пъкъла пеят "Арлекино"... А къде са психиатрите?

Морската столица е осеяна със странни плакати
15 фев 2018 12:50, Александър Попов
20

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Борци срещу тъмните сили лепят по тъмно странни плакати и призиви из централните части на Варна, съобщава Булфото. Предпочитаното място е гърба на знаците. На тях има странна смесица от Бог, демони, български песни и изпълнители, че дори и радио.

"Стряскащите" надписи предупреждават варненци да са внимателни с демоните и дяволските гласове. На места авторите са решили да критикуват музикални стилове и радиа, които според моралните стожери рушат добрите нрави.

Има уточнение, че песните в радиоефира са предназначени за слушане от душите на хората след смъртта им. Авторите твърдят, че те са пропити от подигравки, обвинения в грехове, липса на добродетели и различни заблуди.

Някои от плакатите ползват и цитати от Библията, като уточняват, че "посланието е православно". Варненци коментират, че липсата на адекватна психиатрична помощ в България е причината за тези безобразия.

За разлика от миналата година, когато плакатите бяха залепяни и край училища, сега пропагандните материали се поставят по знаци, рекламни табла, край университети и общежитията в квартал "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: БогВарнадемони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Диан преди 5 години
Аз предпочитам да разглеждам тези неща като един недостатъчно добър поглед . Тези хора все още не виждат пълната реалност. Но когато я видят, искам да ми я съобщят. Защо трябва да бъдат в лудницата? Какво ще спечеля аз от това? Какво ще спечелим ние? Не всички луди са такива. Самият факт ,че те се опитват да ни предупредят за нещо означава, че ги е грижа за нас. А какво по-хубаво от това? Ще очаквам бъдещите им предупреждения и ще се надявам да прогледнат до самия край.
16
0
 
2
 
! Отговори
Диан преди 5 години
"психиатрите" са хубава работа, ама ... понякога лудите биват набеждавани. Аз не искам заради погрешно мнение , да бъда лишен от прозорливите идеи на някои хора. Ако всеки който не споделя всеобщите мнения бъде обвинен за луд и му бъде възпрепятстван контакта с хората, това ще се превърне в догма. Трябва да има възможност за проглеждане. Лошо е когато някои хора виждат реалността само частично. Тогава се появяват и демони и радиото е зла сила и прочие неправилни интерпретации.
15
0
 
2
 
! Отговори
anon преди 6 години
на втората снимка тия дрелки ме убиха. не знаех че дявола си пазарува уредите за мъчение от praktiker :))))
14
1
 
3
 
! Отговори
Бродещ преди 6 години
Разочарована съм, гледам ги от известно време и като привърженик на тъмната страна се надявах, че са постерчета на нова групичка, указания за събирания със себеподобни или някаква такваз потайност. За жалост, написах го в гугъла и излиза, че било точно обратното. Да му се не видяло :( Да ги прибират тия в кукувичарниците - плашат ноpмалните хора, залъгват и обиждат други, които наистина се занимават с такива неща и най-вече, цапат! Имаме нужда от мнооого повече табелки тип лепенето забранено..
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сектанти.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се смее ли човек , да реве ли ??!?!??
11
1
 
13
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Пийте си ги тези хапчета бе уважаеми дами и господа.
10
0
 
22
 
! Отговори
Сетиха се преди 6 години
Съвсем прясна новина - тези плакати се лепят от поне 15 години :D
9
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Варна са русофили, нормално е да има такива странни и ненормални плакати.
8
6
 
11
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Джендърската ИК не се появява на "празно място". Нещата са подготвени отдавна. Никой не коментира, че дискотеките и съвременната диско- култура водят началото си от НЮ-ЙОРКСКИТЕ ГЕЙ-КЛУБОВЕ.....
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такива "богобоязливи" християни мога да цитирам единствено думите от книгата Еклесиаст: "Не ставай прекалено праведен и не мисли себе си за мъдър - защо да се погубиш?"
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото се разбира от статията, тези плакати не са отсега.
5
2
 
8
 
! Отговори
чувам гласове преди 6 години
Контактът със сили от Отвъдното, най-често е смъртоносен.
4
3
 
22
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
а също и консумирането на продукти с ГМО
3
4
 
21
 
! Отговори
Герб преди 6 години
Видими резултати!
2
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още си патим от експеримента "Орешарски"!
1
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ето до това води пръскането с кемтрейлс и пиенето на вода с флуорид