Зодиите, които прощават, но никак не забравят

Те ще ви напомнят често за миналите случки
15 фев 2018 16:30,
15
Зодиите, които прощават, но никак не забравят
Снимка: pexels.com

Прошката не се дава лесно, като тук голямо значение има кой е човекът, който я иска. Много често се случва да простите, но да не можете да забравите. Всъщност да се забрави е невъзможно за представителите на някои зодии, въпреки че са простили.

Козирог

В повечето случаи Козирозите не ги бива в даването на прошка. Ако сбъркате с Козирог, след месеци или може би дори след години те ще ви напомнят, че са ви простили. Тъй като това ще се случва доста често, в един момент може да се запитате дали наистина някога сте получавали прошка от тях.

Риби

Няма знак в Зодиака, който да таи неприязън, подобен на този на Рибите. Но докато Рибите ще няма да се освободят от недоволството през целия си живот, те ще простят някъде по пътя. Никога обаче няма да ви позволят да забравите.

Те може да не ви казват директно, че не са забравили грешката ви, но ще правят коментаридостатъчно често, които да ви накарат да се чувствате неудобно.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: астрологиязодиипрошка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Rex преди 6 години
Там е работата,че понякога в живота се случва да плащаш много дълго време за нещо,което си казал...Факт!Ти анонимния може да смяташ,че не трябва,но съдбата казва друго!Уж прощаваш нон стоп,ама много го мразиш тоя скорпион дето ти е навредил.Забрави или омразата ще те отрови,гледай по добронамерено на хората и ти самия ще се почувстваш по добре.А иначе,не правете зло на Скорпиона и той няма да ви жили!Защото ,,отровата,, му може да има забавено действие във времето..
8
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
До КозаЗло? И кой причинява зло, ТИ ЛИ?
7
2
 
0
 
! Отговори
Коза преди 6 години
Вярно е, трудно прощавам, особено когато някой причинява зло без да има повод за това.П.П. Не съм лицето, което тук, днес ползва същия ник и твърди, че не се жени за крави. Не знам какъв му е проблемът, но не съм аз.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТИТОПроблемът не е, че аз не съм простил, защото аз опрощавам нон стоп, въпросът е, че не смятам че трябва да плащам цял живот за една изречена истина веднъж преди години, нали? Явно този скорпион не може да забрави и да прости една истина...от 4-*** скорпиона, които познавам трима са както ти ги наричаш "лоши хора", какво да си мисля за скорпионите? Аз независимо от всичко съм решил да правя винаги добро, за разлика от други...Радвам се все пак да разбера, че има и добри хора скорпиони!
5
1
 
2
 
! Отговори
ТИТО преди 6 години
До АНОНИМЕННяма такъв знак, който да е демон! Няма! Твоят колега просто е лош човек. Не, защото е Скорпион... Никой не е само Скорпион, или само Риби, или само Рак... Астрологията е сложна наука и събира в себе си много повече от това, което четем. Но да се абсолютизира за всички скорпиони, че са демони - не е верно. Пострадал си, Анонимен, от Скорпион! Това е! Прости му и забрави! Ако можеш... Трудно е, но опитай!
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТИТОАми в предна статия си го пишеше направо, че скорпиона е ДЕМОН, така че си ви го казаха направо в очите! Това, че сте садисти си е верно, добре че ни го напомни. Аз имах колега, който изпитваше удоволствие, когато някой не се чувстваше добре и се смееше на глас- вие не сте хора бе!
3
3
 
4
 
! Отговори
ТИТО преди 6 години
Скорпиона, както и всички останали 11 зодии, също не обича да се прецаква. Почти във всички хороскопи този знак е, едва ли не, демонизиран. Дори прочетох, че хората, родени под знака на Скорпиона са садисти. Наслаждават се на мъките на жертвите си. Това вече е прекалено! И злопаметността, и отмъстителността са черти от характера на всички хора. Аз съм СКОРПИОН и не прощавам едно, единствено нещо - предателството! Кой знак от зодиака прощава на предателя и забравя? Кой, че не се сещам?
2
2
 
6
 
! Отговори
Една риба преди 6 години
Да,вярно е,че забавям,не винаги отмъщавам,дори и понякога прощавам,НО НЕ ЗАБРАВЯМ!!!Е и???
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, сгрешил ли си или някой скорпион ако реши, че си сгрешил спрямо него- ще трябва да се местиш от града...евала, вашата злоба и отмъстителност е пословична!