Какво означава лунният зодиакален знак?

Той отговаря за емоциите ни, твърдят астролозите
Обновена: 16 фев 2018 22:44 | 16 фев 2018 22:35,
6
Какво означава лунният зодиакален знак?
Снимка: Instagram

Вероятно всички вие сте добре запознати с вашия слънчев знак и характеристика, но астрологията далеч не се базира само на него.

Зодиакалният слънчев знак носи определени качества, но всеки от нас казва, че някои от тях не са характерни за него. Каква е причината за това? В наталната ни карта има и други планети, които оказват влияние, но сега ще се запознаем с влиянието на Луната.
 
Луната е свързана с вашите чувства, подсъзнание и интуиция. Тя определя отношението ви към дома и семейството, миналото и детството ви. Ако не знаете положението на луната в хороскопа си, може да изчислите това в някои сайтове в интернет, като попълните датата и часа на своето раждане.

Луна във Везни
 
Хората с Луна във Везни търсят баланс в живота и имат нужда от партньор, който да им го дава, защото те самите понякога са хаотични. Те са опитват да бъдат справедливи и никак не търпят нечестните ситуации в живота. Обичат да остават неутрални, особено в напечени ситуации. Иска им се целият им живот да е безпроблемен, защото преживяват тежко неприятностите.

Луна в Скорпион 
 
Хората с Луна в Скорпион са много целеустремени и лесно успяват да накарат другите да направят онова, което искат. Сериозни и делови, понякога изглеждат страховито и вдъхват респект. Много страстни, емоциите при тях изригват като вулкан. Гонят целите си до дупка и не се спират пред нищо. Не е трудно да пострадате покрай огнената им природа. Те са изключително недоверчиви, съмняват се дори да нямат никакво основание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
До .......Луната управлява зодия Рак,т.с на всеки лунен пейзаж би трябвало да се чувствате у дома си.Аз съм Везна с асцендент Рак и Луна във Везни ...мъка,мъка...
4
0
 
2
 
! Отговори
Jacket преди 6 години
Къде е тая "огнена" природа в зодия с воден елемент.. кой пише тия простотии леле
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно нищо не означава защото зодиакални знаци не съществуват освет във фантазиите ви. Добре дошло в реалноста. Ако такива имаше нямаше всички тестове на астрологията да се провалят един след друг.
2
1
 
1
 
! Отговори
м. преди 6 години
Мерси.
1
2
 
6
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
Лунният знак като герб на държава,значи ,че територията на въпросната държава рано или късно ще заприлича на Луннен пейзаж!Тоест нищо няма да остане от нея!